reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam glupie pytanie, wybaczcie. Wczoraj przegladalan ciuszki dla mojego bombla i stwierdzilam ze mam duzo tych na rozmiar 56 i teraz sie zastanawialam czy jak np Hubcio jak sie urodzi bedzie mial 57 lub wiecej cm to tych ciuszkow mu nie zaloze juz? Kurde bo sa takie sliczne i teraz jestem.chyba ns siebie zls ze ich tyle kupilam. Co prawda czesc z uzywek a reszta to na malani i z cocodrillo. Zasugerowalam.sie szwagierka ale jej dziecko bylo male a Hubcio sie duzy zapowiada, ja przt porodzie miałam ponad 4 kg. Przepraszam, wiem ze to glupie ale mnie nurtuje. Ja mojego arbuzika jutro wrzuce bo wy wszystkie takie wyszykowane w sukienkach a ja tu nie ubrana do sesji:)
Z coccodrillo wypadają większe więc spokojnie je ponosi [emoji4] to tak nie jest ze jak dziecko ma 60 to 56 już mu nie będzie dobre. Więc myślę że spokojnie Hubcio je założy [emoji5]

reklama
Dziewczyny mam glupie pytanie, wybaczcie. Wczoraj przegladalan ciuszki dla mojego bombla i stwierdzilam ze mam duzo tych na rozmiar 56 i teraz sie zastanawialam czy jak np Hubcio jak sie urodzi bedzie mial 57 lub wiecej cm to tych ciuszkow mu nie zaloze juz? Kurde bo sa takie sliczne i teraz jestem.chyba ns siebie zls ze ich tyle kupilam. Co prawda czesc z uzywek a reszta to na malani i z cocodrillo. Zasugerowalam.sie szwagierka ale jej dziecko bylo male a Hubcio sie duzy zapowiada, ja przt porodzie miałam ponad 4 kg. Przepraszam, wiem ze to glupie ale mnie nurtuje. Ja mojego arbuzika jutro wrzuce bo wy wszystkie takie wyszykowane w sukienkach a ja tu nie ubrana do sesji:)

Ja Ci powiem ze ja już przestałam ogarniać ta rozmiarówkę . Sara wazy 6kg ma za chwile cztery miesiące i dalej nosi niektóre 56 a niektóre już 68 . Nie przewidzisz do póki nie będziesz miała Hubcia przed sobą i nie założysz . To tak jak u dorosłych idę do jednego i się cieszę ze dupa dalej mała bo wchodzę w 36 a za chwile w innym ledwo wchodzę w 38 [emoji85] niestety każda marka ma swoje wymiary [emoji57]

U nas Oliwia tak miała po pierwszym szczepieniu. Bardzo płakała i miała temperaturę. Po drugim już lepiej bylo
Mam nadzieję że tak będzie troszkę ma zbita już został stan podgorączkowy i na razie śpi ale jest taki marudny i chociaż zaczął się troszkę śmiać już więc wydaje się że wracaja mu siły

No i za szybko pochwaliła dzień na papierze i aplikatorze ciemno czerwona krew i znowu cała noc będę się budzić co chwilę w strachu, bez skurczy podbrzusza i z lekko bolaca głową
Uzywasz aplikatora?? lekarz Ci nie powiedzial zeby nie uzywac?

A wogole to moze kupisz sobie progesteron w zastrzykach bo jak co chwile plamisz to moze po prostu ddatkowo tym aplikatorem pidrazniasz i dlatego

Uzywasz aplikatora?? lekarz Ci nie powiedzial zeby nie uzywac?

A wogole to moze kupisz sobie progesteron w zastrzykach bo jak co chwile plamisz to moze po prostu ddatkowo tym aplikatorem pidrazniasz i dlatego
Aplikatorem już nie aplikuje od 2 tyg , luteine biorę 3x2, duphaston biorę 3*1 a prolutex 1*

Ja Ci powoem ze ja nic na 56 cm nie kupuje. mam pare rzeczy po siostrzencu ale ja sie irodzilam 56 cm dl. a moj maz 59 cm. do tego na ostaniej wizycie zmierzyl dl kosci udowej i mi wymiary wystrzelily na 18.09 wiec zakladam ze dlugie ma nogi. Maz ma 183 cm wzrostu wiec podejrzewam ze za nim bedzie dlugi :D kupowac bede na 60 cm czy jaki tamjest nasteny rozmiar. a jesli okaze sie ze ze potrzebne 56 to a szpital mi starczy a potem maz czy ja przez interet kupie...

Z coccodrillo wypadają większe więc spokojnie je ponosi [emoji4] to tak nie jest ze jak dziecko ma 60 to 56 już mu nie będzie dobre. Więc myślę że spokojnie Hubcio je założy [emoji5]
Cale szczęście bo maz mowil zebym tyle tych 56 nie kupowala. Zas strasznie duzo tego nie mam ale troche jest..i te śliczne body z cocodrillo i malani.❤ dziekuje:)

reklama
Zosia się urodziła 56cm i długo ten rozmiar nosiła. Dokupowalam ciuszki. Chłopcy raczej od razu w 62 wskakują

Do góry