reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
My wczoraj mieliśmy szczepienie braliśmy ta 6w1,syn tylko na chwilę zapłakał jak pani dawała mu zastrzyki w nozki,później zaczęło się gorzej płacz straszny koło 23 przykładaliśmy mu wacikami nasączonymi solą tak jak kazali przukladac w miejsce ukłucia plakal bardzo pewnie go bolało bo miał troszkę napuchnięte , a koło 2 w nocy gorączkuje i tak do teraz daliśmy mu kropelki przeciwgorączkowe ,leży z okładem mokrym na główce i na razie zasnął i jest taki smutny ,tak mi go szkoda.
U nas Oliwia tak miała po pierwszym szczepieniu. Bardzo płakała i miała temperaturę. Po drugim już lepiej bylo

Dziewczyny czy Wasze maluszki też tak harcuja nad ranem? Od4-6 czasami do 7 Miska jest taka ruchliwa, że nie daje mi spać a dopiero jest taka malutka [emoji4] co to będzie jak będzie większa [emoji33]

A to my 23 TC [emoji4]
IMG_20180509_101729.jpg

Załączniki

• IMG_20180509_101729.jpg
    IMG_20180509_101729.jpg
    59,5 KB · Wyświetleń: 369
Dziewczyny czy Wasze maluszki też tak harcuja nad ranem? Od4-6 czasami do 7 Miska jest taka ruchliwa, że nie daje mi spać a dopiero jest taka malutka [emoji4] co to będzie jak będzie większa [emoji33]
Każde dziecko ma swój rytm, u mnie Marcelina zawsze daje spać do tego rano też jest dość spokojnie. Uaktywnia się ok 10 a często dopiero o 12. Także jak chodziłam na ktg o 8-9 to nic nie wnosiło bo Mała spała :p.

Dziewczyny mam glupie pytanie, wybaczcie. Wczoraj przegladalan ciuszki dla mojego bombla i stwierdzilam ze mam duzo tych na rozmiar 56 i teraz sie zastanawialam czy jak np Hubcio jak sie urodzi bedzie mial 57 lub wiecej cm to tych ciuszkow mu nie zaloze juz? Kurde bo sa takie sliczne i teraz jestem.chyba ns siebie zls ze ich tyle kupilam. Co prawda czesc z uzywek a reszta to na malani i z cocodrillo. Zasugerowalam.sie szwagierka ale jej dziecko bylo male a Hubcio sie duzy zapowiada, ja przt porodzie miałam ponad 4 kg. Przepraszam, wiem ze to glupie ale mnie nurtuje. Ja mojego arbuzika jutro wrzuce bo wy wszystkie takie wyszykowane w sukienkach a ja tu nie ubrana do sesji:)

reklama

Moja Zosia to w nocy śpi ale potrafi od 6 mnie budzić, do 9 pobuszuje - usnie. A jak się obudzi koło 11-12 top odtrąci z krótkimi przerwami do wieczora się wiercić bardzo mocno. Już czasami to aż mnie cała skóra na brzuchu boli bo jestem taka skopana.

Do góry