reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

My już po wizycie :) Malutki wazy 2000 g (32+2), szyjka 2,8 cm - i w tym przypadku lekarz powiedział, ze jak na 33 tc to ok i żeby normalnie funkcjonować :) ale niestety wykrył jakieś opory w pępowinie i skierował mnie na ktg :( także czekam na interpretacje wyniku. Zawsze coś musi mi wyskoczyć :( nerwy mi puszczają :(((

Jaki już duży dzieciak - całe 2 kg :) Pewnie lekarz dmucha na zimne także nie zamartwiaj się za mocno. A kiedy ktg?

reklama
My już po wizycie :) Malutki wazy 2000 g (32+2), szyjka 2,8 cm - i w tym przypadku lekarz powiedział, ze jak na 33 tc to ok i żeby normalnie funkcjonować :) ale niestety wykrył jakieś opory w pępowinie i skierował mnie na ktg :( także czekam na interpretacje wyniku. Zawsze coś musi mi wyskoczyć :( nerwy mi puszczają :(((
Ale już duża dzidzia [emoji7] super. Lepiej wszystko posprawdzać,nie ma się co narazie zamartwiać. Czekamy alna wieści po ktg ;-)

No to nasze dzieciaczki tyja tak samo. Moja też w 32+1 ważyła niecałe 2 kg. Czekamy w takim razie na wieści z ktg. Ważne, że wszystko pod kontrolą.

Jaki już duży dzieciak - całe 2 kg :) Pewnie lekarz dmucha na zimne także nie zamartwiaj się za mocno. A kiedy ktg?

Od razu położna zrobiła - lekarz popatrzył i wszystko ok. Potem sprawdził jeszcze raz usg i okazało się, ze wszystko ok. Musiał dzidziuś przycisnąć pępowinę i dlatego tak wyszło. Bo mówi, ze bardzo ładnie przybiera i tak myślał, ze to chwilowe. Wolał sprawdzić. Ufff - od razu mi lepiej[emoji1][emoji1][emoji1]

Hej Kochane mnie dzisiaj biodra, krzyż i kość ogonowa tak nawalaja że Masakra, dopiero teraz się położyła od 7:30 rano bo mamy gości i musiałam w kuchni swoje odbebnic wszystko jest w proszku M gdzieś krąży a gości zaprosił na 17-18 brak mi sił mam wszystko w d.* Brudzenie na szczęście ustało :) Cudzie trwaj z Nami całe życie.... Miłego wieczoru Kochane;*

Hej Kochane mnie dzisiaj biodra, krzyż i kość ogonowa tak nawalaja że Masakra, dopiero teraz się położyła od 7:30 rano bo mamy gości i musiałam w kuchni swoje odbebnic wszystko jest w proszku M gdzieś krąży a gości zaprosił na 17-18 brak mi sił mam wszystko w d.* Brudzenie na szczęście ustało :) Cudzie trwaj z Nami całe życie.... Miłego wieczoru Kochane;*
Oj ja to bym pogoniła takiego M! Niech się sam zabierze za przygotowania bo Ty powinnaś się oszczędzać.

reklama
Do góry