reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Mnie możecie tez wyszukać po nicku stad [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Poszla prosbaMnie możecie tez wyszukać po nicku stad [emoji4]
ludek
Ja śpię to na lewym to na prawym boku, czasem budzę się na plecach. Żadna pozycja według mnie dzidzi nie zaszkodziła [emoji6] Końcówka ciąży jest ciężka i jak budzę się w jakiejkolwiek pozycji to cieszę się bo to znaczy że udało się pospać [emoji3]Kochane jak to jest z tym spaniem [emoji14] tzn. Dziś obudziłam się na plecach i mega na dole bolał mnie kręgosłup.. Słyszałam żeby nie spać na prawym boku ale też czasami się nudzę na prawym .. zasypiam na lewym i tak staram się przekręcić jak tylko się obudzę
ludek
Dasz radę [emoji275] A ja i tak wcześniej spalam na boku ale z moim dużym brzuchem teraz każda pozycja i zmiana pozycji jest wezwaniem [emoji33]Bardzo tęsknie za pozycja spania na brzuchu [emoji22] juz nawet oglądałam materace z dziurka na brzuch ale szkoda mi kasy [emoji12]i nie wiem czy to w ogóle sie sprawdzi. Jeszcze 10 t [emoji847]
ludek
Popieram! Wszystko z dystansem i nie wykanczajac się [emoji4]Dziewczyny czytałam poradniki i internety . Chciałam być lepsza od tych najlepszych w byciu Mamą . Nie dam tego nie zrobie tego itd . I co??? *****!!! Odpuście sobie troszeczkę to co można co nie ile i jak bo jak przyjdzie taki czas jak u Mnie to dostaniecie do głowy i będziecie siedzieć i ryczeć . Jak będzie wam dziecko tak płakało jak moje bo będzie miało kolki to zrobicie wszystko żeby mu ulżyć . Dacie smoczek , wykapiecie codziennie , będziecie nosić , weźmiecie do łóżka , położycie w leżaczku i pozwolicie spać choć te kilka minut i wszystko co sobie zaplanujecie i założycie szlak trafi . Ja mam do siebie żal ze dałam się wkręcić w to wszystko bo poczułam się złą Matką robiąc to co nie chciałam ale dziś wiem ze nie liczy się to wszystko tylko dziecko i jego spokój . Spójrzcie w lusterko czy czegoś wam brakuje , jesteście gorsze , chore ??? Nie ! I wasze Mamy nie miały 5% tego wszystkiego i tej wiedzy a wychowały takie piękne i mądre kobiety [emoji846]
kredka82
U mnie jak sie mala obrocila i czuje ze glowka bardzo nisko to spie duzo lepiej i nawet na bokach moge spac! Dzis 5 godzin rzedem przespalam co uwazam za wielki sukces. Jak mala byla posladkowo to wogole spac nie moglam a jak juz troche to tylko na plecach
Ropuszka666
A co sie dzieje jak mogę zapytać? Jakie zmartwienia? Ja jestem mega szczęśliwa,ale coraz częściej też pełna obaw jak ja sobie dam rade z dwoma takimi Malenstwami i wlasnie podwójnymi kolkami,czy ulewaniem... mam w razie co w pobliżu mame i teściowa,ale chciałabym bardzo sama dawać sobie rade z moimi dziećmi!
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Sara ma dość spora asymetrię urodzeniową i musimy ja rehabilitować . Na szczęście mamy cudownego fizjo który wie co robi a my już po pierwszych zajęciach widzieliśmy poprawę co nas zszokowało . Na szczęście Sara jest silna dziewczynka i wierzymy ze będzie dobrze
ludek
Słodkie zwierzaczki [emoji4]mnie dzis przyszla lamka i jestem nia zauroczona, a tak sie balam ze sie rozczaruje Zobacz załącznik 843558
reklama
ludek
Gratuluję, kolejny talent [emoji106]i wreszcie skonczylam żyrafeZobacz załącznik 843559