reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny a powiedzcie mi jakie kupowalyscie najmniejsze ciuszki?? Bo planujemy jechać do galerii z wyprzedazami i tam jak beda dobre ceny to pokupowac. Mam już kilka ciuszkow w rozmiarze 56-ze 3 body, pajacyk, spodenki i kaftanik a i 2 czapeczki i sie zastanawiam ile tych ciuchow w rozm 56 potrzeba
Moja się urodziła 3650 i 56cm i długo ten rozmiar nosiła

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Ja zrobię tak jak ja miałam z tymi kolczykami. Miałam kilka lat, sama chciałam, to była moja pierwsza dojrzała decyzja hehe. Pamiętam jak mama wielokrotnie mnie pytała czy chcę. Wrylo mi się w pamięc to wydarzenie, nie było to takie hop siup

Ja zrobię tak jak ja miałam z tymi kolczykami. Miałam kilka lat, sama chciałam, to była moja pierwsza dojrzała decyzja hehe. Pamiętam jak mama wielokrotnie mnie pytała czy chcę. Wrylo mi się w pamięc to wydarzenie, nie było to takie hop siup

U Mnie było podobnie . Chciałam mieć na komunie i Mama mi przebiła . Tak szybko jak założyłam tak szybko ściągnęłam bo ropiały mi strasznie uszy [emoji12] później dziurki zarosły i przebijam ponownie w liceum . Osobiście jestem alergikiem i uczula mnie większość biżuterii i niestety nosze okazjonalnie [emoji30] myśle ze tez dam jej taki wybór [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To normalne, ja w ciąży wogole spuchnietych nóg... A po cc MASAKRA że mąż jak nas odbierał 16 grudnia to w zwykłych plastikowych o dwa rozmiary za dużych klapkach wychodzilam bo nie było. Mowy o jakich kolwiek butach i w domu też ok dwa tyg się utrzymywała ta opuchlizna na stopach i kostkach że kostek nie było widac

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie właśnie łydki jeszcze są mega duze,jak napuchna nogi tonaż ciężko się chodzi,mąż rozmasowuje ale da na chwile,opuchlizna dalej jest chodzi o ta ulgę na chwilę,bo nawet ciężko poruszać palcami u nog

Moja się urodziła 3650 i 56cm i długo ten rozmiar nosiła

O widzisz. Czyli musze miec troche tych ciuszkow. Bardzo Ci dziekuje za odpowiedz bo wlasnie najwazniejsze sa dla mnie odpowiedzi kobiet ktore juz urodzily a Twoja córka byla taka fajna, nie jakas malutka-bardzo dziekuje❤

Dziewczyny jak z lekami na kolke czy zabki, mialyscie juz kupione w wyprawce tak asekuracyjnie czy kupowalyscie dopiero gdy byla taka potrzeba?

reklama
O widzisz. Czyli musze miec troche tych ciuszkow. Bardzo Ci dziekuje za odpowiedz bo wlasnie najwazniejsze sa dla mnie odpowiedzi kobiet ktore juz urodzily a Twoja córka byla taka fajna, nie jakas malutka-bardzo dziekuje[emoji173]
Nie ma za co. Szybciej przeszła z 62 na 68 niż z 56 na 62. I wiadomo rozmiar rozmiarowi nierówny...

Do góry