reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja pytanko z innej beczki.Mam po cc strasznie ale to strasznie opuchnięte nogi i łydki przed ciążą miałam tylko stopy i place ale bez łydek,moja położna mówi że to zniknie ale jest masakra nawet żadnych butów ubiorę żeby nawet z dzieckime wyjść na dwór na 15 min bo na tyle możemy chyba że w klapkach męża ;) może któraś z was wie czy to normlane bo dla mnie to jest nie normlane a ciśnienie mam OK

reklama
A ja pytanko z innej beczki.Mam po cc strasznie ale to strasznie opuchnięte nogi i łydki przed ciążą miałam tylko stopy i place ale bez łydek,moja położna mówi że to zniknie ale jest masakra nawet żadnych butów ubiorę żeby nawet z dzieckime wyjść na dwór na 15 min bo na tyle możemy chyba że w klapkach męża ;) może któraś z was wie czy to normlane bo dla mnie to jest nie normlane a ciśnienie mam OK
To normalne, ja w ciąży wogole spuchnietych nóg... A po cc MASAKRA że mąż jak nas odbierał 16 grudnia to w zwykłych plastikowych o dwa rozmiary za dużych klapkach wychodzilam bo nie było. Mowy o jakich kolwiek butach i w domu też ok dwa tyg się utrzymywała ta opuchlizna na stopach i kostkach że kostek nie było widac

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy po CC tak z ciekawości pytam czy wasi lekarze mówili po jakim czasie możecie wrócić do ćwiczeń ? Wiem że po naturalnym to okres ok 6tyg a nie do końca wiem jak to się ma do CC bo na internetach różnie piszą

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój lekarz jak. Byłam. Na kontroli to mówił. Ze rowerek i delikatne ćwiczenia tak ale brzuszki i siłownia po pół roku

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

To woda zejdzie Ja tez miałam z tym problem.... niestety połóg nie jest kolorowy i po długich 9 miesiącach hormony musza się ogarnąć i to nie będzie niestety tak szybko [emoji30]

Moda moda, ale jesli niosloby to za soba az takie ryzyko to moda nie mialaby tu nic do rzeczy.
Nie rozumiem zwiazku alergii z przebiciem uszu? Co ma jedno do drugiego?
A co to gojenia sie to zaklada sie specjalne kolczyki i nie sciaga sie przez miesiac. Odkazasz tylko dziurke dookola. U nas nie bylo nawet zaczerwienienia. I mysle, ze jej nie bolalo, bo nigdy nawet uszka nie dotknela, a gdyby bolalo to by pewnie to robila. Aha no i nie plakala w trakcie przebijania.

Alergia na nikiel, który jest we wszystkich kolczykach. Podrażnia on układ immunologiczny dziecka i może powodować uczulenie i alergie. Oczywiście nie musi tak być. Każdy robi jak uważa, ja bym tutaj nie kierowała się modą.

Dziewczyny a powiedzcie mi jakie kupowalyscie najmniejsze ciuszki?? Bo planujemy jechać do galerii z wyprzedazami i tam jak beda dobre ceny to pokupowac. Mam już kilka ciuszkow w rozmiarze 56-ze 3 body, pajacyk, spodenki i kaftanik a i 2 czapeczki i sie zastanawiam ile tych ciuchow w rozm 56 potrzeba

Dziewczyny a powiedzcie mi jakie kupowalyscie najmniejsze ciuszki?? Bo planujemy jechać do galerii z wyprzedazami i tam jak beda dobre ceny to pokupowac. Mam już kilka ciuszkow w rozmiarze 56-ze 3 body, pajacyk, spodenki i kaftanik a i 2 czapeczki i sie zastanawiam ile tych ciuchow w rozm 56 potrzeba
Ja mam właśnie 56 najmniejszy i mam ich dosyć sporo. Zależy jaki dzidziuś się urodzi. Ale podejrzewam, że niewiele z tego rozmiaru potrzeba bo na początku dzieci rosną szybko.

Ja mam właśnie 56 najmniejszy i mam ich dosyć sporo. Zależy jaki dzidziuś się urodzi. Ale podejrzewam, że niewiele z tego rozmiaru potrzeba bo na początku dzieci rosną szybko.
No wlasnie. Zobaczymy czy uda mi sie cos drapnac tam w dobrych cenach. Zawsze jest wyjscie kupic spodenki i bluzeczki wieksze i podwijac ale tyle sie czlowiek staral o dzieccko ze teraz nie wypada dziadowac

reklama
Normalne niestety

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Do góry