reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Widzę, że jasani już ten temat trochę poruszyła ale w sumie to nie wiem jak swoje bóle opisać:/ od 3 dni mam tak , że jak chodzę to wydaje mi się , że to właśnie pachwiny mnie bolą i chodzę w rozkroku jak już bym była w zaawansowanej ciąży.. :/ no i nie wiem czy tez przy tym pipka mnie nie boli? :p nie wiem czy to źle? Kurde .. :(

reklama
Widzę, że jasani już ten temat trochę poruszyła ale w sumie to nie wiem jak swoje bóle opisać:/ od 3 dni mam tak , że jak chodzę to wydaje mi się , że to właśnie pachwiny mnie bolą i chodzę w rozkroku jak już bym była w zaawansowanej ciąży.. :/ no i nie wiem czy tez przy tym pipka mnie nie boli? :p nie wiem czy to źle? Kurde .. :(
No właśnie. Mnie tylko boli z jednej strony. Wczoraj byłam u lekarza i jak na złość zeczęło mnie to dopiero boleć jak dojechałam do domu. Mi się wydaje, że to mogą być więzadła, albo tak jak @shaggy napisała po prostu dzidziuś się tak ułożył i może naciska na jakiś nerw. Próbuje sobie to tak tłumaczyć bo tych złych rzeczy nie biorę pod uwagę...

Dziewczyny ten bol w pachwinach macie tak miedzy nogami? Bo ja tak mialam gdzies od polowy ciazy i na poczatku uczucie jakbym jezdzila na niewygodnym siodelku od rowera i to mam zdiagnozowane jako bole miednicowe i mialam podejrzenie rozejscia spojenia lonowego. Na usg miesiac temu mialam rozejscie na 1cm wiec miescilam sie w normie (1.2cm) ale nie wiem jak teraz

Dziewczyny ten bol w pachwinach macie tak miedzy nogami? Bo ja tak mialam gdzies od polowy ciazy i na poczatku uczucie jakbym jezdzila na niewygodnym siodelku od rowera i to mam zdiagnozowane jako bole miednicowe i mialam podejrzenie rozejscia spojenia lonowego. Na usg miesiac temu mialam rozejscie na 1cm wiec miescilam sie w normie (1.2cm) ale nie wiem jak teraz
U mnie to raczej jest dokładnie prawa pachwina. Jakby mi sie mięśnie naciągnęły.

No właśnie coś takiego jakbym jeździła na niewygodnym siodelku... polowkowe dopiero 4 kwietnia.. nie wiem co myśleć.. Ogólnie nawet jak siedzę to trochę to odczuwam ale nie jakoś do przesady.. myślałam że tak się poprostu rozciaga.. nie wiem co robić ..

reklama
No właśnie coś takiego jakbym jeździła na niewygodnym siodelku... polowkowe dopiero 4 kwietnia.. nie wiem co myśleć.. Ogólnie nawet jak siedzę to trochę to odczuwam ale nie jakoś do przesady.. myślałam że tak się poprostu rozciaga.. nie wiem co robić ..
Nic noe zrobisz musisz przetrwac. Najlepiej jak najmniej chodzic, nie podnosic nog (jak sie ubierasz to na siedzaco) a jak boli to po schodach po jednym stopniu wychodz.

Do góry