Widzę, że jasani już ten temat trochę poruszyła ale w sumie to nie wiem jak swoje bóle opisać:/ od 3 dni mam tak , że jak chodzę to wydaje mi się , że to właśnie pachwiny mnie bolą i chodzę w rozkroku jak już bym była w zaawansowanej ciąży.. :/ no i nie wiem czy tez przy tym pipka mnie nie boli? nie wiem czy to źle? Kurde ..
reklama
Ilona 88
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji177]Jest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ropuszka666
Jest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.
Gratulacje niech rośnie zdrowy synuś Mamusi [emoji6][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje Kochana!Jest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.
jasani
No właśnie. Mnie tylko boli z jednej strony. Wczoraj byłam u lekarza i jak na złość zeczęło mnie to dopiero boleć jak dojechałam do domu. Mi się wydaje, że to mogą być więzadła, albo tak jak @shaggy napisała po prostu dzidziuś się tak ułożył i może naciska na jakiś nerw. Próbuje sobie to tak tłumaczyć bo tych złych rzeczy nie biorę pod uwagę...Widzę, że jasani już ten temat trochę poruszyła ale w sumie to nie wiem jak swoje bóle opisać:/ od 3 dni mam tak , że jak chodzę to wydaje mi się , że to właśnie pachwiny mnie bolą i chodzę w rozkroku jak już bym była w zaawansowanej ciąży.. :/ no i nie wiem czy tez przy tym pipka mnie nie boli? nie wiem czy to źle? Kurde ..
kredka82
Kochana ogromne gratulacje! Odpoczywaj i dochodz do siebie[emoji6] caluski dla maluszka[emoji11]Jest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.
kredka82
Dziewczyny ten bol w pachwinach macie tak miedzy nogami? Bo ja tak mialam gdzies od polowy ciazy i na poczatku uczucie jakbym jezdzila na niewygodnym siodelku od rowera i to mam zdiagnozowane jako bole miednicowe i mialam podejrzenie rozejscia spojenia lonowego. Na usg miesiac temu mialam rozejscie na 1cm wiec miescilam sie w normie (1.2cm) ale nie wiem jak teraz
jasani
U mnie to raczej jest dokładnie prawa pachwina. Jakby mi sie mięśnie naciągnęły.Dziewczyny ten bol w pachwinach macie tak miedzy nogami? Bo ja tak mialam gdzies od polowy ciazy i na poczatku uczucie jakbym jezdzila na niewygodnym siodelku od rowera i to mam zdiagnozowane jako bole miednicowe i mialam podejrzenie rozejscia spojenia lonowego. Na usg miesiac temu mialam rozejscie na 1cm wiec miescilam sie w normie (1.2cm) ale nie wiem jak teraz
No właśnie coś takiego jakbym jeździła na niewygodnym siodelku... polowkowe dopiero 4 kwietnia.. nie wiem co myśleć.. Ogólnie nawet jak siedzę to trochę to odczuwam ale nie jakoś do przesady.. myślałam że tak się poprostu rozciaga.. nie wiem co robić ..Dziewczyny ten bol w pachwinach macie tak miedzy nogami? Bo ja tak mialam gdzies od polowy ciazy i na poczatku uczucie jakbym jezdzila na niewygodnym siodelku od rowera i to mam zdiagnozowane jako bole miednicowe i mialam podejrzenie rozejscia spojenia lonowego. Na usg miesiac temu mialam rozejscie na 1cm wiec miescilam sie w normie (1.2cm) ale nie wiem jak teraz
reklama
kredka82
Nic noe zrobisz musisz przetrwac. Najlepiej jak najmniej chodzic, nie podnosic nog (jak sie ubierasz to na siedzaco) a jak boli to po schodach po jednym stopniu wychodz.No właśnie coś takiego jakbym jeździła na niewygodnym siodelku... polowkowe dopiero 4 kwietnia.. nie wiem co myśleć.. Ogólnie nawet jak siedzę to trochę to odczuwam ale nie jakoś do przesady.. myślałam że tak się poprostu rozciaga.. nie wiem co robić ..