reklama
gooossia17
Fanka BB :)
A jednak CC uparciuszkaDziewczyny cesarka 27.03
Nogi mam jak z waty i nie moge uwierzyc ze za 2 tyg nasza ksiezniczka juz bedzie z nsmi[emoji7]
meg86
Czyli jednak większość kwietniowek już w marcu przytuli swoje kruszynkiDziewczyny cesarka 27.03
Nogi mam jak z waty i nie moge uwierzyc ze za 2 tyg nasza ksiezniczka juz bedzie z nsmi[emoji7]
W mój termin porodu już bliziutko do zobaczenia naszych skarbów mój mąż mówi ,kotek już nie długo 8 dni boję się hahahaDziewczyny cesarka 27.03
meg86
7 chyba kochanaW mój termin porodu już bliziutko do zobaczenia naszych skarbów mój mąż mówi ,kotek już nie długo 8 dni boję się hahaha
Lekki błąd bo wczoraj mi mówiłbi napisałam 87 chyba kochana
Nie dziwie sie ze sie denerwujesz... Ale jak fajnie ze to juzDziewczyny cesarka 27.03
Ja wszystkie wyniki jakie robiłam to zawsze na czczo.Dziewczyny potrzebuję informacji.... znowu Jutro idę oddać krew (i mocz ) i muszę zrobić morfologię z rozmazem automatycznym, TSH i Toxoplazmę IgM. O ile pamięć mnie nie myli to przy morfologii nie muszę być na czczo a jak to wygląda z TSH i Toxoplazmą IgM? muszę iść na czczo oddać krew?
Tsh na czczo i bez leków jeśli np. bierzesz euthyrox.Dziewczyny potrzebuję informacji.... znowu Jutro idę oddać krew (i mocz ) i muszę zrobić morfologię z rozmazem automatycznym, TSH i Toxoplazmę IgM. O ile pamięć mnie nie myli to przy morfologii nie muszę być na czczo a jak to wygląda z TSH i Toxoplazmą IgM? muszę iść na czczo oddać krew?
reklama
Nie słyszałam żeby te badania robić na czczo ale wiadomo że nie brać leków żadnych..Dziewczyny potrzebuję informacji.... znowu Jutro idę oddać krew (i mocz ) i muszę zrobić morfologię z rozmazem automatycznym, TSH i Toxoplazmę IgM. O ile pamięć mnie nie myli to przy morfologii nie muszę być na czczo a jak to wygląda z TSH i Toxoplazmą IgM? muszę iść na czczo oddać krew?
Glukoza to oczywiście na czczo ale te co wypisalas to nie .
Fakt, że zawsze zanim zjadłam to leciałam najpierw do labo bo mam koło swojego domu