reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tylko ze ja bylam bez makijażu wiec urody tez nie bylo:) a dodatkowo byłam cholernie oslabiona bo ospa mnie lapala, od kilku dni nic nie jadlam wiec trydno bylo stwierdzić że pieknieje:)

Ten przesąd akurat się nie sprawdza. Mi wszyscy mówią, ze ładnie wyglądam w ciąży a noszę dziewczynkę.
Mi też wszyscy mówią ze ładnie wyglądam.i promienieje a noszę dwie dziewczynki z drugiej strony najważniejsze jest nastawienie i uśmiech, a w naszych wywalczonych ciazach nie wierzę aby się ktoras nie uśmiechała i nie byla promienna :-)

No niby prawda :D ja na początku strasznie się czułam i tak też wyglądałam mimo to że makijaż był ;) nawet nikt nie musiał mi tego mówić bo lustro w domu mam:laugh2: w pracy stawiali na chłopaka bo nic się nie zmieniłam więc było zaskoczenie jak powiedziałam, że dziewuszka :)

No niby prawda :D ja na początku strasznie się czułam i tak też wyglądałam mimo to że makijaż był ;) nawet nikt nie musiał mi tego mówić bo lustro w domu mam:laugh2: w pracy stawiali na chłopaka bo nic się nie zmieniłam więc było zaskoczenie jak powiedziałam, że dziewuszka :)
U mnie na początku żadnych zmian...ale jak zaczęłam 3 miesiac to mnie całą wysypało(gdzie nigdy z tym problemu nie miałam) i każdy mówił że dziewczynka,to ja jakoś stawiałam na chłopaka.Ale jak widać tamci mieli racje:):)Moja szwagierka w ciąży wręcz promienieje wygląda cudnie i będzie miała chłopaka.Jedynie ja smaki mam inne...na początku ciąży jadłam tylko kapuste kiszoną.dziewczyny na tyle że ja nawet kapuste dodawałam do zupy pomidorowej.:)Jak mi kapusta zbrzydła to przerzuciłam się na ogórki kiszone :) a w 4 miesiącu ciąży smaki uleciały i już kompletnie do teraz nie wiem na co mam ochote:)

U mnie na początku żadnych zmian...ale jak zaczęłam 3 miesiac to mnie całą wysypało(gdzie nigdy z tym problemu nie miałam) i każdy mówił że dziewczynka,to ja jakoś stawiałam na chłopaka.Ale jak widać tamci mieli racje:):)Moja szwagierka w ciąży wręcz promienieje wygląda cudnie i będzie miała chłopaka.Jedynie ja smaki mam inne...na początku ciąży jadłam tylko kapuste kiszoną.dziewczyny na tyle że ja nawet kapuste dodawałam do zupy pomidorowej.:)Jak mi kapusta zbrzydła to przerzuciłam się na ogórki kiszone :) a w 4 miesiącu ciąży smaki uleciały i już kompletnie do teraz nie wiem na co mam ochote:)
Ja juz wszystkie kiszone zjadłam:( dzis musze podejsc do sklepu i zobaczyc czy maja bo mi z jednej firmy smakuja choc swoje najlepsze

reklama
Babulki kochane a powiedzcie mi czy przez te wszystkie leki albo przez ciążę zauwazylyscie u siebie wzrost owlosienia?? Ja mam duzo wlosow na brzuchu czego wczesniej nie mialam, M sie smial wczoraj ze depilowac bedzie trzeba:rolleyes2:

Do góry