misis188
Fanka BB :)
Kochana Marcelina❤My nie stereluzijemy butelek może z 5 razy użyłam bo kupiłam elektryczny aventu . Podgrzewacza też nie włączyłam .....Zobacz załącznik 842376
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana Marcelina❤My nie stereluzijemy butelek może z 5 razy użyłam bo kupiłam elektryczny aventu . Podgrzewacza też nie włączyłam .....Zobacz załącznik 842376
Ja kupuję sterylizator i podgrzewacz. Też czytałam, że można myć w zmywarce, ale nie wiem jak ze sterylizacja. W sumie naczynia są gorące gdy wyciągam ze zmywarki.Mamuśki a kupujecie sterylizator do butelek ? bo w zasadzie chyba butelki można myc w zmywarce ?
U mnie tak samo byłoTen przesąd akurat się nie sprawdza. Mi wszyscy mówią, ze ładnie wyglądam w ciąży a noszę dziewczynkę.
Mi też wszyscy mówią ze ładnie wyglądam.i promienieje a noszę dwie dziewczynki z drugiej strony najważniejsze jest nastawienie i uśmiech, a w naszych wywalczonych ciazach nie wierzę aby się ktoras nie uśmiechała i nie byla promienna :-)Ten przesąd akurat się nie sprawdza. Mi wszyscy mówią, ze ładnie wyglądam w ciąży a noszę dziewczynkę.
U mnie na początku żadnych zmian...ale jak zaczęłam 3 miesiac to mnie całą wysypało(gdzie nigdy z tym problemu nie miałam) i każdy mówił że dziewczynka,to ja jakoś stawiałam na chłopaka.Ale jak widać tamci mieli racjeMoja szwagierka w ciąży wręcz promienieje wygląda cudnie i będzie miała chłopaka.Jedynie ja smaki mam inne...na początku ciąży jadłam tylko kapuste kiszoną.dziewczyny na tyle że ja nawet kapuste dodawałam do zupy pomidorowej.Jak mi kapusta zbrzydła to przerzuciłam się na ogórki kiszone a w 4 miesiącu ciąży smaki uleciały i już kompletnie do teraz nie wiem na co mam ochoteNo niby prawda ja na początku strasznie się czułam i tak też wyglądałam mimo to że makijaż był nawet nikt nie musiał mi tego mówić bo lustro w domu mam w pracy stawiali na chłopaka bo nic się nie zmieniłam więc było zaskoczenie jak powiedziałam, że dziewuszka
Ja jestem w tej samej sytuacji chyba, ze to tylko grzecznośćU mnie tak samo było
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Ja juz wszystkie kiszone zjadłam dzis musze podejsc do sklepu i zobaczyc czy maja bo mi z jednej firmy smakuja choc swoje najlepszeU mnie na początku żadnych zmian...ale jak zaczęłam 3 miesiac to mnie całą wysypało(gdzie nigdy z tym problemu nie miałam) i każdy mówił że dziewczynka,to ja jakoś stawiałam na chłopaka.Ale jak widać tamci mieli racjeMoja szwagierka w ciąży wręcz promienieje wygląda cudnie i będzie miała chłopaka.Jedynie ja smaki mam inne...na początku ciąży jadłam tylko kapuste kiszoną.dziewczyny na tyle że ja nawet kapuste dodawałam do zupy pomidorowej.Jak mi kapusta zbrzydła to przerzuciłam się na ogórki kiszone a w 4 miesiącu ciąży smaki uleciały i już kompletnie do teraz nie wiem na co mam ochote