jasani
Fanka BB :)
Ale jesteś dopisanaJa już wcześniej pisałam o terminie porodu proszę o dopisanie na 29-09
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jesteś dopisanaJa już wcześniej pisałam o terminie porodu proszę o dopisanie na 29-09
Hehehe nic się nie stało. Jak już będziesz znała płeć dzidziusia to zamienimy znaki zapytaniaJeny @jasani przepraszam! znaki oznaczają zapewne płeć a ja jakoś to opacznie zrozumiałam Dobrze, że niedyspozycję umysłową można zrzucić na ciążę bo byłoby mi jeszcze bardziej wstyd
U mnie nawet na 1 prenatalnym lekarka nie chciała powiedzieć. Według niej na tym etapie wszystkie dzieci wyglądaja tak samo. Powiększoną łechtaczkę i wargi sromowe można pomylić z workiem mosznowym, dlatego u mnie nikt się nie podjął oceny. Płeć poznałam dopiero na połówkowym. Ale wiem, że dziewczyny znały już płeć właśnie po tym 1 prenatalny, Więc może to zależy od umiejętności lekarza.Oki Mam nadzieję, że poznam 15.03 to będzie 11tc5doba.. pytałam co prawda na poprzednim wątku ale zapytam i Was czy to możliwe bym znała płeć już za 2 dni? Na tej wizycie tez dostanę kontakt do lekarza od prenatalnych...
Wydaje mi sie że ciut za wcześnie,ale czasami lekarz może już coś przypuszczać :-) będzie to jeszcze na pewno do potwierdzenia :-)Oki Mam nadzieję, że poznam 15.03 to będzie 11tc5doba.. pytałam co prawda na poprzednim wątku ale zapytam i Was czy to możliwe bym znała płeć już za 2 dni? Na tej wizycie tez dostanę kontakt do lekarza od prenatalnych...
Też właśnie mam dylemat. I zastanawiam się czy lepszy śpiworek czy rożek. A jak rożek to z usztywnieniem czy bez... masakra... A jeszcze zastanawiam się co położyć na materac do łóżeczka. Czy tylko ochraniacz czy jakąś ceratkę.Dziewczyny a na jaki rozmiar kupujecie śpiworki do spania?
Ja pod prześcieradelko dałam ceratke.Też właśnie mam dylemat. I zastanawiam się czy lepszy śpiworek czy rożek. A jak rożek to z usztywnieniem czy bez... masakra... A jeszcze zastanawiam się co położyć na materac do łóżeczka. Czy tylko ochraniacz czy jakąś ceratkę.
Mi w 12 tyg lekarz mówił że chłopak i przez ponad miesiąc mówiliśmy do Brzuszka Antoś a okazało się że jednak dziewczynka. Usg dobre więc czasami mało widaćOki Mam nadzieję, że poznam 15.03 to będzie 11tc5doba.. pytałam co prawda na poprzednim wątku ale zapytam i Was czy to możliwe bym znała płeć już za 2 dni? Na tej wizycie tez dostanę kontakt do lekarza od prenatalnych...
Ja się dowiedziałam dopiero w 17 tc Zosia tak zaciskała nóżki, nie chciała nam się pokazaćOki Mam nadzieję, że poznam 15.03 to będzie 11tc5doba.. pytałam co prawda na poprzednim wątku ale zapytam i Was czy to możliwe bym znała płeć już za 2 dni? Na tej wizycie tez dostanę kontakt do lekarza od prenatalnych...
No właśnie. A masz Ju sporo rzeczy? Ja mam termin tydzień po Tobie i wydaje mi się, ze jestem w czarnej du.ie z zakupami. Niby mam mebelki, ubranka, kocyki, reczniczki, itp. Ale czuje, ze to i tak jest nic.Też właśnie mam dylemat. I zastanawiam się czy lepszy śpiworek czy rożek. A jak rożek to z usztywnieniem czy bez... masakra... A jeszcze zastanawiam się co położyć na materac do łóżeczka. Czy tylko ochraniacz czy jakąś ceratkę.