reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A jaki to żel? Ja to nie mogłam chodzić bo mi w głowie wirowało, tyle że straciłam bardzo dużo krwi. [emoji27]

Ja urodziłam o 18:29 a postawili mnie o 23 i miałam takiego wita w głowie ze straciłam przytomność dwa razy , ale na szczęście miałam położna obok . To prawda najważniejsze to się prostować i jak najwiecej się ruszać choć to wyjdzie samo z siebie bo będziesz musiała przy Piotrusiu ogarniać wszystko . Ja używam żelu i plastrów Suticron ale to musza ściągnąć ci szwy . Dasz radę tyle zniosłaś to teraz już będzie z górki . Śpij ile możesz bo etap wysypiania właśnie w Twoim życiu siw zakończył [emoji12][emoji12][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja właśnie nie byłam na to przygotowana. Kazali wstać po 6 h i po kolejnych 8h dali mnie na oddział położniczy i sobie pani radzi. Przy dziecku jak jest fajna położna to doradza, a tak to właściwie nic.

Chyba za bardzo się z sobą cackam, ale kompletnie nie wiedziałam co robić, a gdy w pierwszej dobie kaszlnelam to chyba złapałam blokadę bo myślałam że mi tam wszystko puściło [emoji33]
No niestety tak to wyglada. Ja po 12 godz juz bylam na nogach choc bardzo ciezko bylo wstac. Polozna nie chciala mi pomoc, zrobil to moj maz. Niespelna godzine pozniej mialam juz dzieci na sali i tez nikt nie pytal czy sobie poradze. Szczescie, ze mialam sale pojedyncza i bez zgody personelu na noc zostala ze mna moja mama bo nie czulam sie na silach zeby ogarnac dwojke dzieci. Kolejnego fnia juz bylo ok. W szpitalu spedzilismy 10 dni i wiekszosc nocy byl z nami moj maz - biedny spal na krzeselku a rano do pracy

Napisane na SM-A700F w aplikacji Forum BabyBoom

A jaki to żel? Ja to nie mogłam chodzić bo mi w głowie wirowało, tyle że straciłam bardzo dużo krwi. [emoji27]
To może dlatego... Ja mam i smaruje- Sutricon tak się nazywa już mam 4 opakowanie[emoji5] tylko najpierw się rana musi dobrze wygoic

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! ❤❤❤
Wynik NIFTY prawidłowy:) nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości:)

@jasani jak możesz to proszę dopisz mnie do kalendarza na 04.04 USG polowkowe , 06.04 wizyta u gin prowadzącego ciążę :)
Super wiadomość z rana! Strasznie się cieszę! A tyle było nerwów. Rozumiem, że dziewuszka będzie?

No dokładnie my przeżyjemy wszystko :) Dla mnie najważniejsze jest bezpieczeństwo dziecka i dlatego zdecydowałam się na cc. Nie boję się bólu związanego z sn, tylko właśnie ewentualnych komplikacji i tego, że np. będę męczyła się przy sn wiele godzin, dla dziecka też jest to jakiś wysiłek, a i tak na koniec zrobią cc. I tak jak pisze @dreamscometrue nie zdawała sobie sprawy w trakcie porodu z zagrożenia. Chociaż wiem, że jeśli wszystko przebiega bez komplikacji, a najczęściej tak jest, to sn jest najlepszym rozwiązaniem.
Tylko 10% sn konczy sie cc

Dziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! [emoji173][emoji173][emoji173]

@jasani jak możesz to proszę dopisz mnie do kalendarza na 04.04 USG polowkowe , 06.04 wizyta u gin prowadzącego ciążę :)
Gratulacje [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! [emoji173][emoji173][emoji173]

SUPER!!!! Ale dobrze że znowu się uśmiechasz i nie musisz się stresować [emoji4]

Rozgosc się znowu [emoji6] Może kawy? [emoji477]

@jasani, proszę wpisz mi 22.03 wizyta u lekarza. Coś czuję że ostatnia przed porodem [emoji12]

reklama
Do góry