reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No dokładnie. Ja już do samego porodu muszę się obyć bez usg. Jedynie jak będę w Polsce to się jeszcze wybiorę. Teraz już tylko zostały mi wizyty u położonej i lekarza rodzinnego do którego właśnie czekam w kolejce :)
Moze popros polozna niech Cie skieruje na jeszvze jedno usg. Ja jeszcze nie bylam u poloznej, zglosilam to dzisiaj swojej gin i ma sie do mnie odezwac. Ja mam u rodzinnego za 3 tyg wizyte to pewnie bede sie umawiac na krzywa. Mam nadzieje, ze wyniki beda w normie.

Zobacz załącznik 841057 Melduje sie po wizycie :) Coreczka ma sie dobrze, jest zdrowa, serduszko prawidlowe, wazy juz 378g! Wszystko puki co wyglada dobrze :) Troche odetchnelam.
@jasani dopisz mnie prosze na usg 3.trymestru na 24.kwiecien :) dziekuje :*
Slicznisci [emoji8]gratulacje już ładnie waży [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ż mężem w tym roku skończymy 27lat ..
Ryzyko podstawowe 1:905 skorygowane 1:77..
Wolne beta hcg 7.311 MoM
Pappa 0.788 MOM

Nasza przeziernosc karkowa 1,6mm . Przepływ w DV spectrum prawidlowe , NB obecna ..

Ogólnie usg wyszło nam idealnie ale wszystko zepsuł test Pappa..
Nie wiem dziewczyny ..

Bardzo się stresuje boli mnie brzuch i nie wiem co myśleć ... ;(
Trzymam kciuki za dobre wyniki[emoji110][emoji110][emoji110] , dużo spokoju dla Was teraz [emoji11]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy można przyłączyć do Waszego grona? Jestem w 15t i 5dc:) o dzidzie walczylismy od 2013 roku. Czesc mnie kojarzy z watku kto po in vitro:)
No w końcu kolejna osoba dołączyła. Cos nam się kalendarz kurczy a wszystkie ciężarówki na poprzednim wątku siedzą :) Tu będę miała na oku Twoje dzieła :)

Do góry