reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aisha ale czad, trzymaj się kochana. Jesteśmy z Tobą. Że ty jeszcze miałaś tu siłę wejść i nam napisać. Podziwiam, pewnie poród Ci pójdzie raz dwa, albo maleństwo już jest z tobą.
Różyczka, taaa mam siłę, wcale nie. Tylko leże i leżę, na spacer się raz wybrałam i teraz mnie kręgosłup boli, a to dopiero początek. Widocznie częściej muszę wychodzić, żeby się rozruszać. To dopiero początek ciąży a co będzie później??
Oska ja też jak patrzę na żywo to mały, a na fotach ogromny. Brzuszek śliczny.
Gotadora śliczny brzuszek, wcale nie widać żeby tam dwójka siedziała :)
Aduś ja przed ciążą miałam spory cyc, a teraz lekko podrósł, ale kto mnie widzi to mówi że nic nie urósł. Mam 75E

reklama
Milagors, Sony wy to macie fajnie 'bufety' :szok:E, F... A ja myslalam ze moje D jest mega ogromne hehe

Oskaa...sliczny brzuszek. zazdroszczę, ze maci takie spore. bardzo ladnie to wygląda!:tak:

gotadora...łał...brzunio sliczny! maluszki maja piękny domek!:tak:

Adus...jak masz skurcze to uważaj, bo mnie tez się stawiala macica i dostałam 3x dziennie nospe na to i dupka 2 x dziennie. także dopisz to sobie do listy pytan do swojego gina, bo warto się tym zainteresować.
co do biustu to ja miałam male B a teraz mam duże C...mnie to trochę razi w oczy za to mój maz który lubi spore piersi mowi, ze sa cudowne! i nie wyobraza sobie, żeby po ciąży spadly do małego B znowu:-D najczęściej tez chodze w staniku sportowym , bo jest mi po prostu wygodniej. ale na wielkie wyjścia, czyli np. do apteki i na wizyte do lekarza zakładam elegancki koronkowy:-D

bylam dziś na badaniu, moje drogie, jestem w szoku,ze zostałam przepuszczona...:szok: jedna baba się spultała tylko, ale żeby się nie stresować to usmiechnelam się do niej, a ze była mloda to powiedziałam tylko, ze nie zycze jej takich przezyc w ciąży jak ja mam. zgasila sie:-pna toxo musze czekac tydzień ale reszta będzie na dziś:tak: bo okazało się,ze mocz mam normalne badanie tylko oznaczenie, czy sa jakies bialka czy cos...nie wiem.

miłego dnia!!!:-)

Ja zostalam przepuszczona do toalety w kawiarni. Pani do mnie: pani jest w ciazy prosze pierwsza. A ja: spoko, jestem tylko troche w ciazy ;)

Czy ktoś ma wieści od Aishy? Ja jeszcze w wyrku ale musze wstac do toalety. Uwielbiam ten czas zaraz po przebudzeniu bo po całej nocy grzania się pod kolderka nic mnie nie boli. Normalnie jak się obudze to szukam brzucha bo wcale nie czuje się ciazowo.

Milego dnia kobietki.

reklama
Witajcie. Nic się nie nie martwcie o Aishę, pewnie siły regeneruje.
U mnie dziś brak słoneczka, ale jest ciepło. No i jaki piękny wielki pryszcz mi na czole wyskoczył.:wściekła/y:

Do góry