reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

aktualizacja

Terminy porodów ciężaróweczek po in vitro

1. DOREX (25 maj)
  2. LUCY (27 maj)
  3. MARCYSIOWA (19 czerwiec)
  4. RÓŻYCZKA (6 lipiec)
  5. TRZCINKA (7 lipiec)
  6. MISIA (11 lipiec)
  7. COLETA (14 lipiec)
  8. SZNURKI (20 sierpień)
  9. ELONA ( 21 sierpień)
  10. MILIAA (24 sierpień)
  11. MADZIALENAK (28 sierpień)
  12. KATE (11 wrzesień)
  13. ADUŚ (26 wrzesień)
  14. PINGWINEK (28 wrzesień)
  15. SONY (18 październik)
  16. OSKAA (22 październik)
  17. GOTADORA (24 październik)
  18. AGAPL (26 październik)
  19. MILAGORS (28 październik)
  20. AVOCADO (24 listopad)

Oskaa
tak Lilonka już pokazała nam swoje słodkie maluszki :-) ładny masz brzuszek :tak:

reklama
Oskaa śliczny brzusio :-) trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&

Aduś miałaś aż 12 dni męża! mój przybywa w sobotę wyjeżdża, może w niedziele w nocy dojedzie, a ile będzie? hmm ... pewni kilka dni ...

a to mój brzusio, ale tydzień temu, już mi zdażył podrąsnąć ale teraz nie mogę fotki pstryknąć

brzuszek me1.jpg

Załączniki

• brzuszek me1.jpg
    brzuszek me1.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 36
A czy zdjecia Zuzi i Maciusia są na forum? Czy lilonka na pw wysyłała?

gotadora ładniusi domek maluszków :)

Aisha - wow!!! Kciuki zacisniete, choc moze i juz Malutka na swiecie :)

Osakaa i Gotadora
- brzuszki sliczne.

Marcysiowa- ja rowniez prosze o linka.

A ja jak na poczatku ciazy, wracam do domu z pracy i drzemka. Potem wieczorem prysznic i znowu spac. Chyba organizm chce spac ile moze nim zaczna sie nocne wstawania :).

Patrzac na nasza liste to cieszy, ze mimo, ze z poczatku listy dziewczyny sie wykruszaja, to przybywaja nowe z drugiego forum. Wow jeszcze chwilka i bede w pierwszej trojce :szok:

A ja na szczesliwej 13 :-p
Odkad odstawilam luteine 2 tyg temu miewam czasami ze 2 - 3 razy dziennie taki chwilowy jakby skurcz w macicy i to chyba wtedy jak maly sie wiecej rusza, macie tez tak? A jak u was z biustem, ja jestem dopiero na polmetku a biust juz 85 D! Ledwo stanik wczoraj w sklepie dobralam.. bufet coraz wiekszy mi sie robi:szok:

Adus- ja to plaska zawsze bylam, ale przez ciaze juz tez kilka razy staniki zmianilam. I wieksze miseczki a pod biustem coraz wiecej cm. A teraz chodze w sportowym staniku, bo mam bardzo wrazliwe piersi i tak mi najwygodniej.

Nie wiem czy przyda wam sie dziewczyny ( a propo biustu) ale na allegro kupowalam pizamy do karmienia i sa o wile tansze niz w sklepie. Na szybko jak bylam w Polsce tylko wstepnie przepralam w rece zeby zobaczyc czy nie farbuja i kolor nie puscil, wiec moze ktoras bedzie zainteresowana. Ja sobie domowilam 2 sztuke,ale na razie sa w paczce z Polski do Uk ( w sobote chyba w koncu dostane swoje lupy). Juz sie nie moge doczekac, tym bardziej ze lozeczko tez wyslane.

Ankor-PIŻAMA DAMSKA DO KARMIENIA-HAPPY-XL (3217540184) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A ja na szczesliwej 13 :-p
Odkad odstawilam luteine 2 tyg temu miewam czasami ze 2 - 3 razy dziennie taki chwilowy jakby skurcz w macicy i to chyba wtedy jak maly sie wiecej rusza, macie tez tak? A jak u was z biustem, ja jestem dopiero na polmetku a biust juz 85 D! Ledwo stanik wczoraj w sklepie dobralam.. bufet coraz wiekszy mi sie robi:szok:

Adus, nie strasz mnie bo ja startuje z miska F i licze na to ze skoro taki duzy to juz nie urosnie hehe.

reklama
lilonka smerfiki cudne ❤❤

Moje cycolinki troszkę większe i okrąglutkie, ale jeszcze mieszcze się w swoje obecne biustonosze.

Do góry