reklama
Aisha mocno trzymam kciuki
teraz ja na miejscu pierwszym bo Aisha to już pewnie po albo zaraz po będzie
Terminy porodów ciężaróweczek po in vitro
aktualizacja!!!
Oskaa a ty kiedy masz termin bo trzeba Cię na listę wciągnąć?;-)
Ja już po wizycie, szyjka się skróciła do 1,5 cm i lekarz wyrokuje że do terminu nie dotrwam ale nic dokładniej nie jest w stanie przewidzieć.... tak na wszelki wypadek dostałam termin wizyty na za 2 tyg ale wątpię czy dotrwam... wszystko ok poza hemoglobiną która spadła do 9,7 ale wstrętne żelazo już piję
teraz ja na miejscu pierwszym bo Aisha to już pewnie po albo zaraz po będzie
Terminy porodów ciężaróweczek po in vitro
aktualizacja!!!
- DOREX (25 maj)
- LUCY (27 maj)
- MARCYSIOWA (19 czerwiec)
- RÓŻYCZKA (6 lipiec)
- TRZCINKA (7 lipiec)
- MISIA (11 lipiec)
- COLETA (14 lipiec)
- SZNURKI (20 sierpień)
- ELONA ( 21 sierpień)
- MILIAA (24 sierpień)
- MADZIALENAK (28 sierpień)
- KATE (11 wrzesień)
- ADUŚ (26 wrzesień)
- PINGWINEK (28 wrzesień)
- SONY (18 październik)
- GOTADORA (24 październik)
- AGAPL (26 październik)
- MILAGORS (28 październik)
- AVOCADO (24 listopad)
Oskaa a ty kiedy masz termin bo trzeba Cię na listę wciągnąć?;-)
Ja już po wizycie, szyjka się skróciła do 1,5 cm i lekarz wyrokuje że do terminu nie dotrwam ale nic dokładniej nie jest w stanie przewidzieć.... tak na wszelki wypadek dostałam termin wizyty na za 2 tyg ale wątpię czy dotrwam... wszystko ok poza hemoglobiną która spadła do 9,7 ale wstrętne żelazo już piję
Różyczka82
Fanka BB :)
Aisha - trzymam za Was kciuki &&&&&&&& Daj znać jak już będziesz miała jak - wszystkie e-ciocie czekają na wieści
Dorex - no przejmujesz pierwsze miejsce
Sony - Zazdroszczę że masz tyle energii żeby tyle czasu chodzić....
Mi dzisiaj cały dzień słabo, na nic nie mam siły...gorąco, duszno, źle mi się oddycha...ehhh....a jeszcze największe upały przed nami na pewno...
Dorex - no przejmujesz pierwsze miejsce
Sony - Zazdroszczę że masz tyle energii żeby tyle czasu chodzić....
Mi dzisiaj cały dzień słabo, na nic nie mam siły...gorąco, duszno, źle mi się oddycha...ehhh....a jeszcze największe upały przed nami na pewno...
Aduś16
Aisha ale niespodzianka!:-) trzymam kciuki, bede myslec o was, badz dzielna!
Oskaa a Ty gdzie sie podziewalas? jak sie czujesz, jak twoje malenstwo, znasz juz plec?
Marcysiowa jak mozna obejrzec twoje foty, padam z ciekawosci :-)
Sony to pewnie pierwszy kopniak twojego synka ja tez juz czulam w 17 tyg, teraz czuje codziennie i coraz wyrazniej
Mój M odleciał po 12 dniach z nami :-( teraz bede troche dolowac przez kilka dni.. oby do 25 maja a za tydzien ogladam Maksia :-)
Oskaa a Ty gdzie sie podziewalas? jak sie czujesz, jak twoje malenstwo, znasz juz plec?
Marcysiowa jak mozna obejrzec twoje foty, padam z ciekawosci :-)
Sony to pewnie pierwszy kopniak twojego synka ja tez juz czulam w 17 tyg, teraz czuje codziennie i coraz wyrazniej
Mój M odleciał po 12 dniach z nami :-( teraz bede troche dolowac przez kilka dni.. oby do 25 maja a za tydzien ogladam Maksia :-)
madzialenak
mama na pełen etat
Aisha trzymam kciuki, już pewnie jesteś po cesarce. Trzymaj się.
reklama
Oskaa
dorex3 ja mam termin na 22 października.
Aduś16 a latam po różnych wątkach Wszędzie podczytuję, czasem się udzielam ;-) Ja czuje się bardzo dobrze. Nie miałam ani jednego dnia żyganka :-) Jutro mam wizytę, to dowiem się co tam u dzidziuni. Płci jeszcze nie znam. Może jutro... ;-)
Taki mam brzucholek:
Zobacz załącznik 557049Zobacz załącznik 557050
ale na żywo jak na niego patrzę, to wydaje mi się mniejszy
Czy lilonka już dawała zdjęcia maluszków a ja przegapiłam?
Aduś16 a latam po różnych wątkach Wszędzie podczytuję, czasem się udzielam ;-) Ja czuje się bardzo dobrze. Nie miałam ani jednego dnia żyganka :-) Jutro mam wizytę, to dowiem się co tam u dzidziuni. Płci jeszcze nie znam. Może jutro... ;-)
Taki mam brzucholek:
Zobacz załącznik 557049Zobacz załącznik 557050
ale na żywo jak na niego patrzę, to wydaje mi się mniejszy
Czy lilonka już dawała zdjęcia maluszków a ja przegapiłam?