reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Aisha trzymam kciuki &&&&& :-) Boziu Ty jeszcze miałaś głowę, zeby na forum wejść :-D

Aisha mocno trzymam kciuki:-D

teraz ja na miejscu pierwszym:szok: bo Aisha to już pewnie po albo zaraz po będzie:-D
Terminy porodów ciężaróweczek po in vitro
biggrin.gif

aktualizacja!!!

1. DOREX (25 maj)
  2. LUCY (27 maj)
  3. MARCYSIOWA (19 czerwiec)
  4. RÓŻYCZKA (6 lipiec)
  5. TRZCINKA (7 lipiec)
  6. MISIA (11 lipiec)
  7. COLETA (14 lipiec)
  8. SZNURKI (20 sierpień)
  9. ELONA ( 21 sierpień)
  10. MILIAA (24 sierpień)
  11. MADZIALENAK (28 sierpień)
  12. KATE (11 wrzesień)
  13. ADUŚ (26 wrzesień)
  14. PINGWINEK (28 wrzesień)
  15. SONY (18 październik)
  16. GOTADORA (24 październik)
  17. AGAPL (26 październik)
  18. MILAGORS (28 październik)
  19. AVOCADO (24 listopad)

Oskaa a ty kiedy masz termin bo trzeba Cię na listę wciągnąć?;-):tak:

Ja już po wizycie, szyjka się skróciła do 1,5 cm i lekarz wyrokuje że do terminu nie dotrwam ale nic dokładniej nie jest w stanie przewidzieć.... tak na wszelki wypadek dostałam termin wizyty na za 2 tyg ale wątpię czy dotrwam... wszystko ok poza hemoglobiną która spadła do 9,7 ale wstrętne żelazo już piję:tak:

Aisha - trzymam za Was kciuki &&&&&&&& Daj znać jak już będziesz miała jak - wszystkie e-ciocie czekają na wieści :)
Dorex - no przejmujesz pierwsze miejsce :)
Sony - Zazdroszczę że masz tyle energii żeby tyle czasu chodzić....
Mi dzisiaj cały dzień słabo, na nic nie mam siły...gorąco, duszno, źle mi się oddycha...ehhh....a jeszcze największe upały przed nami na pewno...

Aisha :szok: ale niespodzianka!:-) trzymam kciuki, bede myslec o was, badz dzielna!

Oskaa a Ty gdzie sie podziewalas? jak sie czujesz, jak twoje malenstwo, znasz juz plec?

Marcysiowa jak mozna obejrzec twoje foty, padam z ciekawosci :-)

Sony to pewnie pierwszy kopniak twojego synka :tak: ja tez juz czulam w 17 tyg, teraz czuje codziennie i coraz wyrazniej

Mój M odleciał po 12 dniach z nami :-( teraz bede troche dolowac przez kilka dni.. oby do 25 maja :tak: a za tydzien ogladam Maksia :-)

Aisha powodzenia!

Fajnie by bylo do naszego kalendarza moze plec dziecka i ewentualnie imie dopisac? Tak zeby wiedziec kto sie urodzi. Ja wszystkich nie pamietam ;)

reklama
dorex3 ja mam termin na 22 października.

Aduś16 a latam po różnych wątkach :-D Wszędzie podczytuję, czasem się udzielam ;-) Ja czuje się bardzo dobrze. Nie miałam ani jednego dnia żyganka :-) Jutro mam wizytę, to dowiem się co tam u dzidziuni. Płci jeszcze nie znam. Może jutro... ;-)
Taki mam brzucholek:
Zobacz załącznik 557049Zobacz załącznik 557050
ale na żywo jak na niego patrzę, to wydaje mi się mniejszy :-D

Czy lilonka już dawała zdjęcia maluszków a ja przegapiłam?

Do góry