reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mada72 - bądź dzielna i probuj dalej. To, ze udalo Ci sie zajsc w ciaze jest dobrym znakiem. I tak o tym myśl. Trzymaj się i odwiedzaj nas ... oraz dołącz na dobre przy kolejnym podejsciu. Uściski.

reklama
Eweli1982 to co piszesz o ruchach dziecka jest piękne:-)wzruszyłam się bardzo.Ja już nie mogę się doczekac:tak:Na razie to u mnie w brzuszku czasami czuje takie burczenie w brzuchu,szczególnie wieczorem jak leże w łóżku.

hej :) dziewczynki ja tylko na chwilkę ...urodziłam zdrową , śliczna dziewunię :tak:
To był szok , mała postanowiła zawitać wczesniej i urodziła się w czwartek 11.08.2011 . Kilka dni przed terminem ale najważniejsze , że jest ok. i już ją mogę tulić . To niesamowite ! Najśmiejszniejsze jest to , że wera i ja miałysmy ten sam termin porodu na 20-go i ona szła na wywołanie wcześniej a mnie natura sama pogoniła hahah . Uciekam do córeczki , która teraz słodko śpi w objęciach tatusia....matko jakie to piękne !!! Życze wam obyście jak najszybciej doświadczyły tych chwil !

wera - teraz i ty pewnie już jesteś najszcześliwsza :) jak wrażenia po....?

hej :) dziewczynki ja tylko na chwilkę ...urodziłam zdrową , śliczna dziewunię :tak:
To był szok , mała postanowiła zawitać wczesniej i urodziła się w czwartek 11.08.2011 . Kilka dni przed terminem ale najważniejsze , że jest ok. i już ją mogę tulić . To niesamowite ! Najśmiejszniejsze jest to , że wera i ja miałysmy ten sam termin porodu na 20-go i ona szła na wywołanie wcześniej a mnie natura sama pogoniła hahah . Uciekam do córeczki , która teraz słodko śpi w objęciach tatusia....matko jakie to piękne !!! Życze wam obyście jak najszybciej doświadczyły tych chwil !

wera - teraz i ty pewnie już jesteś najszcześliwsza :) jak wrażenia po....?

kochana gratuluję!!!! GRATULUJĘ!!!! Ale super!!!!! I ucałuj maleństwo szczególnie ode mnie, bo widzę że urodzinki będziemy obchodzić w tym samym dniu, więc będę takom jej forumową ciotką he he. Ależ ja Ci zazdroszczę tych cudownych chwil, my jeszcze 3 m-ce musimy wytrzymać:-)
Pozdrawiam Was gorąco, i zaglądaj do nas czasami jak maleństwo ci na to pozwoli:-)
A jak to słoneczko ma na imie???

Doora gratuluje pięknej i zdrowej córeczki:-)To wspaniałe,ze możesz już tulic swoją córeczkę.Jak czujesz sie po poporodze?

dodora GRATULACJE z calego serducha:tak: No prosze,malutka sama sobie wybrala termin porodu ;-) Cudownie miec takie malenstwo w ramionach:tak: jak znajdziesz chwilke,to zajrzyj do nas i opowiedz jak minal porod:tak:

U mnie jeszcze 3 miesiace,a jak narazie ciesze sie kopniakami i rosnacym brzucholkiem:-D

Dziewczyny wstyd ale moje dziecko jeszcze nie ma imienia :szok: bo nie możemy sie zdecydować , to co podoba się męzowi mnie niekoniecznie i na odwrót. Termin do urzedu mamy do końca miesiaca więc trzeba bedzie sie zdecydować . A może wy macie jakieś ciekawe propozycje , wahamy sie miedzy Alicją a Laurą a poki co wołamy '' lalcia '' i tak już nam pewnie zostanie . A poród ? No cóż , może lepiej żebyście nie wiedziały ;-) , długi i cięzki choć lekarze mówili mi , że dobrze idzie ale mała nie chciała zejść do kanału i sie męczyłyśmy chyba obie . Pojechałam na porodówkę o 2.30 w nocy z małymi skurczami a urodziłam o 17.10 więc chyba wyobrażacie sobie ile to jest godzin łazenia i w ogóle....... Ale to jest prawda , że jak kładą dzieciątko na brzuchu to w ułamek dosłownie sekundy zapomina się o bólu . Dziewczyny cieszę się ogromnie , ze i wam i mnie sie udało i czeka nas to cudowne macierzyństwo !

dodora gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)
Noooo nie strasz nas tym rodzeniem:):)Teraz spokojnie ten suwaczek na dole możesz "wykopać":):)A imię...mnie się Alicja zawsze podobało:):):)

reklama
Doora jeszcze raz wielkie gratulacje!!!Co do porodu,no cóż na pewno jest ciężki i okropny,ale każda z nas marzy o urodzeniu swojego maleństwa,ze o bólu nie myśli.Co do imienia oba są bardzo ładne:-)a Lalcia jest słodka:tak:

Do góry