Matylda78
Fanka BB :)
Mada72 - bądź dzielna i probuj dalej. To, ze udalo Ci sie zajsc w ciaze jest dobrym znakiem. I tak o tym myśl. Trzymaj się i odwiedzaj nas ... oraz dołącz na dobre przy kolejnym podejsciu. Uściski.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejdziewczynki ja tylko na chwilkę ...urodziłam zdrową , śliczna dziewunię
To był szok , mała postanowiła zawitać wczesniej i urodziła się w czwartek 11.08.2011 . Kilka dni przed terminem ale najważniejsze , że jest ok. i już ją mogę tulić . To niesamowite ! Najśmiejszniejsze jest to , że wera i ja miałysmy ten sam termin porodu na 20-go i ona szła na wywołanie wcześniej a mnie natura sama pogoniła hahah . Uciekam do córeczki , która teraz słodko śpi w objęciach tatusia....matko jakie to piękne !!! Życze wam obyście jak najszybciej doświadczyły tych chwil !
wera - teraz i ty pewnie już jesteś najszcześliwszajak wrażenia po....?