reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzięki dziewczyny za kciuki
emoji4.png

U mnie na poprzedniej wizycie 33+6 mały miał podobną wagę, bo 2170g. Jestem ciekawa ile teraz przybrał. Choć ja zawsze biorę poprawkę na te wyliczenia. Na samym początku miał być duży, a ostatnie 3 wizyty wcale się na to nie zapowiadało. No... zobaczymy dziś. Mam nadzieję, że synek już się szykuje na nasze spotkanie.

Jestem zachwycona, bo od samego początku ciąży miałam obniżoną hemoglobinę, a tutaj w końcu mieści się w normie
emoji106.png
To ja wczoraj miałam 32+5 to tydzień różnicy chyba jednak klopsika urodze[emoji33] [emoji38]. A u ciebie to już wielkie wyczekiwanie [emoji7] już nie mogę się doczekać kolejnych fotek maleństw na forum[emoji1]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wlasnie
emoji38.png
już mi dałaś nadzieję a tu jednak szykuje się klopsik
emoji1.png

Nadzieja matką głupich ;) hihih kochana oby nasze kruszynki były zdrowe;) u ciebie jeszcze 7 tyg u mnie niecałe 6 tyg więc bliżej niż dalej zobaczę za 2 tyg ile ten mój mały przybrał ;) to będzie moja przed ostatnia wizyta przed cc

Nadzieja matką głupich ;) hihih kochana oby nasze kruszynki były zdrowe;) u ciebie jeszcze 7 tyg u mnie niecałe 6 tyg więc bliżej niż dalej zobaczę za 2 tyg ile ten mój mały przybrał ;) to będzie moja przed ostatnia wizyta przed cc
Mi przyjdzie rodzic naturalnie i z jednej strony cieszę się ale zaczynam się obawiać czy ja dam radę naturalnie urodzić czy nie będzie powikłań przy porodzie jak dziecko większe. W marcu mam kolejne usg i zobaczymy [emoji4]

Dzięki dziewczyny za kciuki
emoji4.png

U mnie na poprzedniej wizycie 33+6 mały miał podobną wagę, bo 2170g. Jestem ciekawa ile teraz przybrał. Choć ja zawsze biorę poprawkę na te wyliczenia. Na samym początku miał być duży, a ostatnie 3 wizyty wcale się na to nie zapowiadało. No... zobaczymy dziś. Mam nadzieję, że synek już się szykuje na nasze spotkanie.

Jestem zachwycona, bo od samego początku ciąży miałam obniżoną hemoglobinę, a tutaj w końcu mieści się w normie
emoji106.png

@Vinszka Kciuki za dzisiejszą wizytę ! :)

My po KTG :)

Dziewczyny doradzcie . Wczoraj zauważyłam tak jakby mokre majtki, bez zabarwienie taka plamka spora jakby wody .
Dziś rano już na wkładce lekko zoltawy sluz ale wysyraszylam się że to mogą być wody plodowe?
Ja mam to samo wkladka mokra czasem majtki bo przecieknie a ja nie czuje raz jest tego wiecej raz prawie wcale

Cześć Dziewczyny! Chciałabym się przyłączyć do Waszego wątku, czy przygarniecie mnie razem z moim kropkiem?
I od razu mam pytanie czy któraś może wie na temat konfliktu serologicznego, bo szukam w necie i zaczęłam się gubić. Ja mam 0 RH+ a mąż B RH- ?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba @hope322 pisała, ze ma na przedniej ścianie i w pierwszej ciąży poczuła ruchy około 24 tc. :) spokojnie, jeszcze się maluszek odezwie. Ja mam na tylnej ścianie i czuje Zosię o 17 tc a regularnie od końca 18tc. :) a teraz jak zrobi sobie dzień leniuszka to panikuje, ze się nie rusza :zawstydzona/y:
ja tez mam na przedniej scianie, i nie codziennie czuje tak samo. czasami jak długo się nie rusza to używam latarki albo puszczam metallice :) to zawsze na mojgo leniuszka dziala. dopiero od kilku dni czuje częściej ruchy i jakby intensywniejsze a już jest u mnie 29 tydzien

reklama
Do góry