reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzięki dziewczyny za kciuki
emoji4.png

U mnie na poprzedniej wizycie 33+6 mały miał podobną wagę, bo 2170g. Jestem ciekawa ile teraz przybrał. Choć ja zawsze biorę poprawkę na te wyliczenia. Na samym początku miał być duży, a ostatnie 3 wizyty wcale się na to nie zapowiadało. No... zobaczymy dziś. Mam nadzieję, że synek już się szykuje na nasze spotkanie.

Jestem zachwycona, bo od samego początku ciąży miałam obniżoną hemoglobinę, a tutaj w końcu mieści się w normie
emoji106.png
To ja wczoraj miałam 32+5 to tydzień różnicy chyba jednak klopsika urodze[emoji33] [emoji38]. A u ciebie to już wielkie wyczekiwanie [emoji7] już nie mogę się doczekać kolejnych fotek maleństw na forum[emoji1]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wlasnie
emoji38.png
już mi dałaś nadzieję a tu jednak szykuje się klopsik
emoji1.png

Nadzieja matką głupich ;) hihih kochana oby nasze kruszynki były zdrowe;) u ciebie jeszcze 7 tyg u mnie niecałe 6 tyg więc bliżej niż dalej zobaczę za 2 tyg ile ten mój mały przybrał ;) to będzie moja przed ostatnia wizyta przed cc

Nadzieja matką głupich ;) hihih kochana oby nasze kruszynki były zdrowe;) u ciebie jeszcze 7 tyg u mnie niecałe 6 tyg więc bliżej niż dalej zobaczę za 2 tyg ile ten mój mały przybrał ;) to będzie moja przed ostatnia wizyta przed cc
Mi przyjdzie rodzic naturalnie i z jednej strony cieszę się ale zaczynam się obawiać czy ja dam radę naturalnie urodzić czy nie będzie powikłań przy porodzie jak dziecko większe. W marcu mam kolejne usg i zobaczymy [emoji4]

Dzięki dziewczyny za kciuki
emoji4.png

U mnie na poprzedniej wizycie 33+6 mały miał podobną wagę, bo 2170g. Jestem ciekawa ile teraz przybrał. Choć ja zawsze biorę poprawkę na te wyliczenia. Na samym początku miał być duży, a ostatnie 3 wizyty wcale się na to nie zapowiadało. No... zobaczymy dziś. Mam nadzieję, że synek już się szykuje na nasze spotkanie.

Jestem zachwycona, bo od samego początku ciąży miałam obniżoną hemoglobinę, a tutaj w końcu mieści się w normie
emoji106.png

@Vinszka Kciuki za dzisiejszą wizytę ! :)

My po KTG :)

Dziewczyny doradzcie . Wczoraj zauważyłam tak jakby mokre majtki, bez zabarwienie taka plamka spora jakby wody .
Dziś rano już na wkładce lekko zoltawy sluz ale wysyraszylam się że to mogą być wody plodowe?
Ja mam to samo wkladka mokra czasem majtki bo przecieknie a ja nie czuje raz jest tego wiecej raz prawie wcale

Cześć Dziewczyny! Chciałabym się przyłączyć do Waszego wątku, czy przygarniecie mnie razem z moim kropkiem?
I od razu mam pytanie czy któraś może wie na temat konfliktu serologicznego, bo szukam w necie i zaczęłam się gubić. Ja mam 0 RH+ a mąż B RH- ?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba @hope322 pisała, ze ma na przedniej ścianie i w pierwszej ciąży poczuła ruchy około 24 tc. :) spokojnie, jeszcze się maluszek odezwie. Ja mam na tylnej ścianie i czuje Zosię o 17 tc a regularnie od końca 18tc. :) a teraz jak zrobi sobie dzień leniuszka to panikuje, ze się nie rusza :zawstydzona/y:
ja tez mam na przedniej scianie, i nie codziennie czuje tak samo. czasami jak długo się nie rusza to używam latarki albo puszczam metallice :) to zawsze na mojgo leniuszka dziala. dopiero od kilku dni czuje częściej ruchy i jakby intensywniejsze a już jest u mnie 29 tydzien

reklama
Do góry