reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Chyba @hope322 pisała, ze ma na przedniej ścianie i w pierwszej ciąży poczuła ruchy około 24 tc. :) spokojnie, jeszcze się maluszek odezwie. Ja mam na tylnej ścianie i czuje Zosię o 17 tc a regularnie od końca 18tc. :) a teraz jak zrobi sobie dzień leniuszka to panikuje, ze się nie rusza :zawstydzona/y:
Hope miała częściowo przodujące a to jest różnica. Ja mam tez na przedniej ścianie i od jakiś dwóch tygodni czuję ruchy, ale takie delikatne.

Dzięki dziewczyny za kciuki
emoji4.png

Dziewczyny po wczorajszej wizycie wszystko ok [emoji4] mała waży 2153g niby lekarz mówi że w normie a ja się trochę martwię czy nie za dużo, jeszcze ponad 7 tyg i mam nadzieję że mój klopsik nie będzie z wagą pod 4kg[emoji33]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie na poprzedniej wizycie 33+6 mały miał podobną wagę, bo 2170g. Jestem ciekawa ile teraz przybrał. Choć ja zawsze biorę poprawkę na te wyliczenia. Na samym początku miał być duży, a ostatnie 3 wizyty wcale się na to nie zapowiadało. No... zobaczymy dziś. Mam nadzieję, że synek już się szykuje na nasze spotkanie.

Jestem zachwycona, bo od samego początku ciąży miałam obniżoną hemoglobinę, a tutaj w końcu mieści się w normie
emoji106.png

Hope miała częściowo przodujące a to jest różnica. Ja mam tez na przedniej ścianie i od jakiś dwóch tygodni czuję ruchy, ale takie delikatne.
A który u Ciebie tc? Ja też mam na przedniej ścianie i ruchy czuje od 17 tc. Pojutrze zaczynam 26 tc.
Dziewczyny 22.02 w Lidlu gadżety dla dzidiusiow i mamusiek :D właśnie oglądałam gazetkę ;)

Dziewczyny po wczorajszej wizycie wszystko ok [emoji4] mała waży 2153g niby lekarz mówi że w normie a ja się trochę martwię czy nie za dużo, jeszcze ponad 7 tyg i mam nadzieję że mój klopsik nie będzie z wagą pod 4kg[emoji33]

To mój ważył ponad tydzień temu na wizycie tyle prawie co twój 2130 gram, a ty rodzisz szybciej ode mnie o 2 lub 3 tyg i mój też powiedział że wagowo w normie

Dziewczyny doradzcie . Wczoraj zauważyłam tak jakby mokre majtki, bez zabarwienie taka plamka spora jakby wody .
Dziś rano już na wkładce lekko zoltawy sluz ale wysyraszylam się że to mogą być wody plodowe?

sorki pomylilam z inna dziewczyna ;) ja rodzę szybciej od ciebie o tydzień :)

reklama
Dzięki dziewczyny za kciuki
emoji4.png

U mnie na poprzedniej wizycie 33+6 mały miał podobną wagę, bo 2170g. Jestem ciekawa ile teraz przybrał. Choć ja zawsze biorę poprawkę na te wyliczenia. Na samym początku miał być duży, a ostatnie 3 wizyty wcale się na to nie zapowiadało. No... zobaczymy dziś. Mam nadzieję, że synek już się szykuje na nasze spotkanie.

Jestem zachwycona, bo od samego początku ciąży miałam obniżoną hemoglobinę, a tutaj w końcu mieści się w normie
emoji106.png
To mój w 32t6dn ważył 2130 gram więc troszkę więcej od twojego,ale czuję że nie bedzie jakiś duży chyba że bedzie przybierał dużo a brzuszka w cale jak na 34 tydzień nie mam dużego.Ja też mam obniżona z wizyty na wizytę morfologia mi spada wyszła anemia biorę żelazo i piję sok z buraczków mam nadzieje ze pojda w góre wyniki.Powodzenia na wizycie :*

Do góry