W jakiej książeczce? Na początku myślałam, że chodzi o kartę ciąży.Ja mowilam wszystkim tylko w ksiazeczce jak sie corka urodzila zabronilam pisac... Ciaza z in vitro. Poniewaz nie wiem co kiedys strzeli wladzy do glowy i zeby moje dziecko nie bylo naznaczone...
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Ej nie żartuj [emoji14] ja mam 50 z hm ale podobno to jest trochę zawyżona rozmiarówka. Jednak mój m jak mu pokazałam to powiedział "rety aż takie małe, na pewno będą za małe. Jak takie małe dzieci się trzyma" i chodził z tymi bodziakami na ramieniu
4 dni[emoji6]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Książeczka zdrowia dziecka.Ja w karcie ciąży mam wpisane ze to ciąża in vitro, ale już w książeczce zdrowia dziecka sobie nie życze takiej informacjiW jakiej książeczce? Na początku myślałam, że chodzi o kartę ciąży.
katharina203
Jak mnie brali na cc... To 5 min przed mialam pogadanke z lekarzem i on uzupelnial juz ksiazeczke... I wtedy powiedzialam bo juz chcial pisac. Wiem ze z tym usunieniem to nie jest taka latwa sprawa wiec wolalam mowic wszystkim ktorzy wypelniali jakies papiery...Własnie się zastanawiam sama jak to będzie ,czy wpiszą bo my sobie nie życzymy,a wiem że nie maja takiego obowiązki wpisywać ale niektórzy wpisują po zgłoszeniu do rzeczika NFZ czy szpitala wtedy muszą usunać taka informację, troszkę się przygotowałam w razie czego Pytanko wtedy mówiłaś połoznym czy w sekretariacie lekarzom o nie wpisywanie ?
katharina203
No wlasnie taka ksiazeczke widza w przychodni... Nie wiem czy jeszcze w szkole jakas pielegniara...Książeczka zdrowia dziecka.Ja w karcie ciąży mam wpisane ze to ciąża in vitro, ale już w książeczce zdrowia dziecka sobie nie życze takiej informacji
walczaca o szczescie
No to może ja jednak w te 56 będę celowała :-) Olbrzymyto jest 56 hm i to jest dzień po wyjściu ze szpitala czyli miały
4 dni[emoji6]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
nieagatka
Jak mnie brali na cc... To 5 min przed mialam pogadanke z lekarzem i on uzupelnial juz ksiazeczke... I wtedy powiedzialam bo juz chcial pisac. Wiem ze z tym usunieniem to nie jest taka latwa sprawa wiec wolalam mowic wszystkim ktorzy wypelniali jakies papiery...
U nas tez w karcie ciazy wpisuja co jest logiczne, ale w karcie dziecka juz nie, bo to jest bez znaczenia i rownie dobrze mogliby pisac - pocZete w pozycji na pieska [emoji38][emoji12]
Polska to jednak chory kraj...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Aguleczka29
Tzn ? Dlaczego gorąca dyskusja?Zamówiliśmy Cybex Aton M Isize + baza
Dzisiaj miałam pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. Położna pytała, kto ma mieć planowane cc. Dobrze, że się nie przyznałam, bo była o tym gorąca dyskusja