reklama
coleta, gratuluję wygranej czy to były "warsztaty Mamo to ja" ?? Już się na nie zapisałam, i też bym chciała coś wygrać. Powiedz mi, jakie wrażenie po tych warsztatach??
Tak, dokładnie te. Generalnie - warto iść. Nie wiem jakich będziesz miała prelegentów - ale w Waw najfajniejsze (przynajmniej dla mnie) były panele:
- z położną (o kąpieli noworodka + praktyczne ćwiczenia) - położna była super babką;
- maxi-cosi ze względu na "techniczną" stronę - mocowanie bazy, fotelika, na co zwrócić uwagę aby wykorzystać max fotelik i zapewnić dziecku bezpieczeństwo;
- wykład nt żywienia ciężarnej i karmiącej - sporo ciekawostek;
Generalnie organizacja OK - jak na konferencji, uczestnicy podzieleni na grupy, wszystko sprawnie.
Agapl - warsztaty były organizowane przez gazetę "Mamo to ja"
Wróciłam od internisty i jestem wściekła - facet mnie zlał i generalnie może to być wszystko (torbiel, zakrzep, obciążenie stawów) i mówi mi żebym zadbała o kolana po ciąży. Po ciąży to ja wiem co mam zrobić - pytam go o teraz bo boję się np zakrzepicy... Łaskawie mi dał skierowanie na usg żył z tekstem "jak Pani chce". To ja mam chcieć? To ja mam wiedzieć?!?
No i przepisał mi maść z ibuprofenem, którego się raczej nie powinno stosować a poza tym wolałabym wiedzieć czy jest sens stosować....
Nic - napiszę do swojej Dr prowadzącej o poradę i za kilka dni USG dopplerem.
Coleta - ja w takiej sytuacji dostałam natychmiast skierowanie do szpitala na badanie i badało mnie kilku lekarzy.
Już napisałam do mojej Dr prowadzącej. Najpóźniej jutro będę miała odpowiedź - bo na zawsze szybciutko odpowiada.
Szlag mnie trafia - płaci się za tą prywatną opieką a zatrudniają takich olewusów.
madzialenak
mama na pełen etat
Marcysiowa ja także poproszę o fotki :-)
reklama
Różyczka82
Fanka BB :)
Marcysiowa - też bym z chęcią obejrzała zdjęcia jak nie masz nic przeciwko :-)