reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Marcysiowa rowniez bym chciala zobaczyc taka sesyjke :)

Coleta powinni od razu Cie zbadac, u mnie jak podejrzewali ze cos nie tak z zylami czy cos to od razu badania i w ogole. Zreszta ja na IP pojechalam i to bylo w swieta gwiazdkowe, ale okazalo sie ze to nie zawał;-)tylko tkanki przy kregoslupie uciskaja na nerwy.

reklama
Marcysiowa...super! Piekna pamiatka :) ah, aż wam zazdroszczę, ze macie możliwość na taka sesje. Mój organizm pewnie by nie wytrzymał :( dlatego bede się napawać waszym pięknem! :)
coleta...co za debile z tych lekarzy...no ale to niestety tak wygląda. Dobrze,ze masz zaufana ginke, ona ci podpowie co robić. Niby np neomycyny też w ciazy nie wolno, ale doustnie a punktowo na rane odkazić juz mozna, wiec moze ta twoja maść też miejscowo mozna...

603885_10151359204776931_822060749_n.jpg

Załączniki

• 603885_10151359204776931_822060749_n.jpg
    603885_10151359204776931_822060749_n.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 69
Dzieki kobietki za pochwały. Normalnie aż się czerwienie. Przyznam szczerze ze sesja bardzo mnie wymeczyla ale to był juz ostatni dzwonek.

Widzę ze jestem pierwsza z rana. To dlatego, ze mialam zły sen. Normalnie na koniec wracam do początków. Przeszkadzają mi zapachy, mdli mnie i buzuja mi hormony. Śniło mi się ze znowu trafiłam do szpitala a mój maz powiedział ze ma juz dość mojego marudzenia i odchodzi. Jak się obudziłam to od razu poleciałam go tulić i nie chciałam do pracy puścić.

PS pisze z komorki wiec sort jeśli sa jakieś dzikie slowa. To przez słownik.

melduję się i ja z rana:-D
u mnie zapowiada się piękny słoneczny dzień:-) i mam nadzieję że dziś doktorek mi powie że mała niedługo ruszy do akcji...
dalej czuję się zaskakująco dobrze... energia 1200% i nawet spanie się poprawiło:-D

reklama
Do góry