meg86
Fanka BB :)
No żeby ta chemią sklepowa nie było czuć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No żeby ta chemią sklepowa nie było czuć.
Ja mam taki zamiar prac moje staniki, koszule, koszulki i posciel w loveli tak jak ubranka. Dzis pralam next2me w pralce mimo ze pisze zeby nie to na delikatne 30° i pierwsze w kapsulce ariela + vanish i drugi raz w loveli i wypralo sie superJa pralam w bobini i też nic nie było. A jak mały skończył 7mc to piore z naszymi ciuchami w naszym proszku.
Ale jeśli chodzi o uczulenie. To też byście musiały swoje ciuchy prac w proszku dla dzieci. Przecież dziecko dotyka tak czy tak ciuchów rodziców czy dziadków
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Ale te plyny maja tak delikatny cudny zapach ze nie mozna ich porownac do normalnychNo żeby ta chemią sklepowa nie było czuć.
Ale mi nie chodzi o płyny. Tylko ze piorę właśnie po to żeby pozbyć się zapachów sklepowych i moim zdaniem na 40 stopni wystarczyJa mam taki zamiar prac moje staniki, koszule, koszulki i posciel w loveli tak jak ubranka. Dzis pralam next2me w pralce mimo ze pisze zeby nie to na delikatne 30° i pierwsze w kapsulce ariela + vanish i drugi raz w loveli i wypralo sie super
Ale te plyny maja tak delikatny cudny zapach ze nie mozna ich porownac do normalnych
A to ok [emoji6] niezrozumialysmy sie[emoji6]Ale mi nie chodzi o płyny. Tylko ze piorę właśnie po to żeby pozbyć się zapachów sklepowych i moim zdaniem na 40 stopni wystarczy
Mamy to i co noc to samoDreams masz ktores z tych kropelek (Delicol, sab Simplex, Espumisan)?
Wspolczuje kolek, to musi byc straszne...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkiego probowalamO kurcze. Okropne są te kolki :/ meczycie się wszyscy. Próbowałaś kropelek??
Robię tak samoJa wszytsko pralam w 40C, a potem wszystko prasowalam. Uzywane ubranka pralam dwa razy. Niczego nie pralam w wysokich temp, bo prasowanie zabilo co mialo zabic [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A probiotyku codziennie?Wszystkiego probowalam
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"