reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja pralam w bobini i też nic nie było. A jak mały skończył 7mc to piore z naszymi ciuchami w naszym proszku.
Ale jeśli chodzi o uczulenie. To też byście musiały swoje ciuchy prac w proszku dla dzieci. Przecież dziecko dotyka tak czy tak ciuchów rodziców czy dziadków

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam taki zamiar prac moje staniki, koszule, koszulki i posciel w loveli tak jak ubranka. Dzis pralam next2me w pralce mimo ze pisze zeby nie to na delikatne 30° i pierwsze w kapsulce ariela + vanish i drugi raz w loveli i wypralo sie super
No żeby ta chemią sklepowa nie było czuć.
Ale te plyny maja tak delikatny cudny zapach ze nie mozna ich porownac do normalnych

Ja mam taki zamiar prac moje staniki, koszule, koszulki i posciel w loveli tak jak ubranka. Dzis pralam next2me w pralce mimo ze pisze zeby nie to na delikatne 30° i pierwsze w kapsulce ariela + vanish i drugi raz w loveli i wypralo sie super

Ale te plyny maja tak delikatny cudny zapach ze nie mozna ich porownac do normalnych
Ale mi nie chodzi o płyny. Tylko ze piorę właśnie po to żeby pozbyć się zapachów sklepowych :) i moim zdaniem na 40 stopni wystarczy

Prałam wszystko na 40 st w kapsułkach Ariel i prasowalam. Od urodzenia Piore z naszymi w arielu + dodatkowe płukanie i susze w suszarce. Nie pasuje - no chuba ze koszuke z zabotem :laugh2:to trzrba uprasowac .Jak narazie żadnych uczulen mamy 7 tygodni

reklama
Do góry