reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Powiedzcie mi czy ktoras ma poduszke do karmienia z motherhood? Bo chcialam ja kupic ale slyszalam ze jest wypelniona takimi kuleczkami i ze w sumie jest ciezka i twarda ale to mam info od jednej z kwietniowek ktoea juz ja zamowila i nie wiemy czy to na plus dla tej poduszki czy minus? Doradzi ktoras?

1516969501-12375f471614c703-aaaaaa.jpeg

Zamówiłam w kolorze pudrowy róż [emoji23][emoji23][emoji23]Ja oddałam dla mnie zdecydowanie za duża była i za twarda .
Teraz mam z Effii i jest super
1516969719-2249c000ef7cc7dd-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cycki ruszyły ale chyba bez szału jeszcze.

1516965421-ef44d4f7c357dfe5-aaaaaa.jpeg

Najgorsze ze moje dziecko to straszny śpioch i jak zaczyna ciągnąć cyca to odrazu zasypia i taka walka byla po godzinę na jednym po czym okazywało się ze sie nie najadała i budziła co 1,5 h . Teraz przykładam na 15 min do jednego i drugiego a później daje butle z odciągniętym i ładnie mi przesypia do tych 3h. Od niedzieli przybrała z 2500 na 2720 i z żółtaczka tez sobie sam organizm poradził [emoji1320][emoji1320]. Tylko Matka ma chyba baby blusa [emoji31][emoji31]

1516965324-9849b61f92a52474-aaaaaa.jpeg

I jak forumowego ciocie polecały opalałyśmy się na słoneczku [emoji274]
1516965582-33fe6079f9da922a-aaaaaa.jpeg

Cudowności [emoji7]
A wybuchem na teściowa sie nie przejmuj, zrozumie.Duzo teraz sie dzieje, Ty sie starasz a nie zawsze wychodzi. Po miesiącu ponoć to mija i przychodzi cudowny czas. A mleczka całkiem sporo [emoji1303]
Powiedz jak Ci sie ten śpiworek sprawdza? Sara lubi w nim spac?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Cudowności [emoji7]
A wybuchem na teściowa sie nie przejmuj, zrozumie.Duzo teraz sie dzieje, Ty sie starasz a nie zawsze wychodzi. Po miesiącu ponoć to mija i przychodzi cudowny czas. A mleczka całkiem sporo [emoji1303]
Powiedz jak Ci sie ten śpiworek sprawdza? Sara lubi w nim spac?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Woombie jak dla mnie rewelacja . Odkupiłam je za 60 zł na olx od dziewczyny z miasta obok prawie jak nowe . Dziecko przyjmuje w nim pozycje jak w brzuszku u Mamy i czyje się bardzo bezpiecznie . Uwielbiam moment jak rano ja rozpinany bo widać ze jej się dobrze spało . Nie boje się ze mi się nakryje w nocy albo odkryje . Teraz zmieniam taktykę i używam go tylko na noc po kąpieli żeby było to takim rytuałem do nocnego spania a w dzień kładę ja w rożku albo przykrywam kocykiem .

Woombie jak dla mnie rewelacja . Odkupiłam je za 60 zł na olx od dziewczyny z miasta obok prawie jak nowe . Dziecko przyjmuje w nim pozycje jak w brzuszku u Mamy i czyje się bardzo bezpiecznie . Uwielbiam moment jak rano ja rozpinany bo widać ze jej się dobrze spało . Nie boje się ze mi się nakryje w nocy albo odkryje . Teraz zmieniam taktykę i używam go tylko na noc po kąpieli żeby było to takim rytuałem do nocnego spania a w dzień kładę ja w rożku albo przykrywam kocykiem .

Link do: Woombie Klasyczny
To ten? Pytam, bo jest tam kilka wersji: oddychający, organiczny...

Cycki ruszyły ale chyba bez szału jeszcze.

1516965421-ef44d4f7c357dfe5-aaaaaa.jpeg

Najgorsze ze moje dziecko to straszny śpioch i jak zaczyna ciągnąć cyca to odrazu zasypia i taka walka byla po godzinę na jednym po czym okazywało się ze sie nie najadała i budziła co 1,5 h . Teraz przykładam na 15 min do jednego i drugiego a później daje butle z odciągniętym i ładnie mi przesypia do tych 3h. Od niedzieli przybrała z 2500 na 2720 i z żółtaczka tez sobie sam organizm poradził [emoji1320][emoji1320]. Tylko Matka ma chyba baby blusa [emoji31][emoji31]

1516965324-9849b61f92a52474-aaaaaa.jpeg

I jak forumowego ciocie polecały opalałyśmy się na słoneczku [emoji274]
1516965582-33fe6079f9da922a-aaaaaa.jpeg

Super już teraz będzie z dnia na dzień lepiej. Malutka urocza [emoji7]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde ja jakos do tego woombie nie moge sie przekonac takie mi sie dziecko strasznie ubezwlasnowolnione w tym wydaje ze te raczki takie skrepowane

reklama
Do góry