reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Powiedzcie mi czy ktoras ma poduszke do karmienia z motherhood? Bo chcialam ja kupic ale slyszalam ze jest wypelniona takimi kuleczkami i ze w sumie jest ciezka i twarda ale to mam info od jednej z kwietniowek ktoea juz ja zamowila i nie wiemy czy to na plus dla tej poduszki czy minus? Doradzi ktoras?

1516969501-12375f471614c703-aaaaaa.jpeg

Zamówiłam w kolorze pudrowy róż [emoji23][emoji23][emoji23]Ja oddałam dla mnie zdecydowanie za duża była i za twarda .
Teraz mam z Effii i jest super
1516969719-2249c000ef7cc7dd-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cycki ruszyły ale chyba bez szału jeszcze.

1516965421-ef44d4f7c357dfe5-aaaaaa.jpeg

Najgorsze ze moje dziecko to straszny śpioch i jak zaczyna ciągnąć cyca to odrazu zasypia i taka walka byla po godzinę na jednym po czym okazywało się ze sie nie najadała i budziła co 1,5 h . Teraz przykładam na 15 min do jednego i drugiego a później daje butle z odciągniętym i ładnie mi przesypia do tych 3h. Od niedzieli przybrała z 2500 na 2720 i z żółtaczka tez sobie sam organizm poradził [emoji1320][emoji1320]. Tylko Matka ma chyba baby blusa [emoji31][emoji31]

1516965324-9849b61f92a52474-aaaaaa.jpeg

I jak forumowego ciocie polecały opalałyśmy się na słoneczku [emoji274]
1516965582-33fe6079f9da922a-aaaaaa.jpeg

Cudowności [emoji7]
A wybuchem na teściowa sie nie przejmuj, zrozumie.Duzo teraz sie dzieje, Ty sie starasz a nie zawsze wychodzi. Po miesiącu ponoć to mija i przychodzi cudowny czas. A mleczka całkiem sporo [emoji1303]
Powiedz jak Ci sie ten śpiworek sprawdza? Sara lubi w nim spac?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Cudowności [emoji7]
A wybuchem na teściowa sie nie przejmuj, zrozumie.Duzo teraz sie dzieje, Ty sie starasz a nie zawsze wychodzi. Po miesiącu ponoć to mija i przychodzi cudowny czas. A mleczka całkiem sporo [emoji1303]
Powiedz jak Ci sie ten śpiworek sprawdza? Sara lubi w nim spac?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Woombie jak dla mnie rewelacja . Odkupiłam je za 60 zł na olx od dziewczyny z miasta obok prawie jak nowe . Dziecko przyjmuje w nim pozycje jak w brzuszku u Mamy i czyje się bardzo bezpiecznie . Uwielbiam moment jak rano ja rozpinany bo widać ze jej się dobrze spało . Nie boje się ze mi się nakryje w nocy albo odkryje . Teraz zmieniam taktykę i używam go tylko na noc po kąpieli żeby było to takim rytuałem do nocnego spania a w dzień kładę ja w rożku albo przykrywam kocykiem .

Woombie jak dla mnie rewelacja . Odkupiłam je za 60 zł na olx od dziewczyny z miasta obok prawie jak nowe . Dziecko przyjmuje w nim pozycje jak w brzuszku u Mamy i czyje się bardzo bezpiecznie . Uwielbiam moment jak rano ja rozpinany bo widać ze jej się dobrze spało . Nie boje się ze mi się nakryje w nocy albo odkryje . Teraz zmieniam taktykę i używam go tylko na noc po kąpieli żeby było to takim rytuałem do nocnego spania a w dzień kładę ja w rożku albo przykrywam kocykiem .

Link do: Woombie Klasyczny
To ten? Pytam, bo jest tam kilka wersji: oddychający, organiczny...

Cycki ruszyły ale chyba bez szału jeszcze.

1516965421-ef44d4f7c357dfe5-aaaaaa.jpeg

Najgorsze ze moje dziecko to straszny śpioch i jak zaczyna ciągnąć cyca to odrazu zasypia i taka walka byla po godzinę na jednym po czym okazywało się ze sie nie najadała i budziła co 1,5 h . Teraz przykładam na 15 min do jednego i drugiego a później daje butle z odciągniętym i ładnie mi przesypia do tych 3h. Od niedzieli przybrała z 2500 na 2720 i z żółtaczka tez sobie sam organizm poradził [emoji1320][emoji1320]. Tylko Matka ma chyba baby blusa [emoji31][emoji31]

1516965324-9849b61f92a52474-aaaaaa.jpeg

I jak forumowego ciocie polecały opalałyśmy się na słoneczku [emoji274]
1516965582-33fe6079f9da922a-aaaaaa.jpeg

Super już teraz będzie z dnia na dzień lepiej. Malutka urocza [emoji7]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde ja jakos do tego woombie nie moge sie przekonac takie mi sie dziecko strasznie ubezwlasnowolnione w tym wydaje ze te raczki takie skrepowane

reklama
Do góry