reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zobaczymy co powie mi za tydzien. Jeszcze nikt do mnie nie dzwonil to chyba tragedii jeszcze nie ma..

Dokl
Ja zawsze do tego tak podchodze nie dzwonia tzn nie ma tragedi , u was tak samo ,.

Guzy sa mowi onkolog ze z tsh niby wie ze to nie zlosliwe no to co mam rihic ufac czy nie , no stres bo tylko dziecko cierpi nie.....

reklama
Pamietam, ze pisalas, ze masz jakies guzki ale chyba niegrozne sa? Sama je wyczulas czy na usg bylo widac dopiero?

Na usg przed ciaza we wrzesniu;/ odkryli
Nie wiemy nic czy to zlosc bo okazalo sie tu pierw mi rtg robia przed biopsja w pl usg I biopsja

Nie chca mi ribic tego tu w 5 mscu teraz
Wola czekac bo niby z wybikow hormonow onkolog wie jaki jest albo scieme walil by tylko mnie uspokoic bo nsjgorszy w ciaxy to stres

Zobacze w sierpniu;)

@jasani możesz dopisać mnie do kalendarza, wizyta u lekarza prowadzącego 06.02. Dziekuje z góry:)
a mnie dziś się snil poród, znaczy ze czekałam w szpitalu z dziewczynami , które były już po i każdej z osobna się pytałam co i jak , i balam się panicznie :( i one wracaly takie usmiechniete po porodach a po mnie nikt nie przychodzil i chciałam być już po a dluzylo si i dluzylo i coraz bardziej się balam

Ty juz przezywasz poród [emoji6]

A ktora masz? Bo sa 3 do wyboru u nich

Powiem Ci ze nie moglam spac w nocy i robilam research i chyba na proofi sie zdecyduje. Podobno najlepsze do wypelnienie wlokno silikonowe a ona rakie ma. Na allegro znalazlam za 119zl z przesykla wiec cena jeszcze do przejscia jak na poduszke. Te zbajerowane do mnie nie przemawiaja.

Kolezanka ma poofi i mówi,ze zadowolona. A te inne to tez fajne, każda cos innego. Fisherprice ma rożne wysokości i pózniej maluch moze sie bawić, a ta ostatnia fajna bo na kręgosłup podparciem z tym juz mam mały problem... No jeszcze pare nocy przemyśle( nie przespie) zanim sie zdecyduje [emoji6]

A dzisiaj promocje na lullalove [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Powiedzcie mi czy ktoras ma poduszke do karmienia z motherhood? Bo chcialam ja kupic ale slyszalam ze jest wypelniona takimi kuleczkami i ze w sumie jest ciezka i twarda ale to mam info od jednej z kwietniowek ktoea juz ja zamowila i nie wiemy czy to na plus dla tej poduszki czy minus? Doradzi ktoras?
ja mam tę poduszkę do karmienia (tę zwykłą). Jest twarda, ale dla mnie to duży plus, bo dziecko mi się nie zapada. Dla mnie ciężka nie jest. Zaczynamy 7 miesiąc używania i jak dla mnie to bestseller:)
na początku tak bardzo mi nie była potrzebna, ale z dodatkowymi kilogramami Zosi jest bardzo pomocna. Poduszka do spania dla kobiet w ciąży z tej firmy nie sprawdziła mi się do karmienia, bo Zosia mi się zapadała

Ty juz przezywasz poród [emoji6]

Kolezanka ma poofi i mówi,ze zadowolona. A te inne to tez fajne, każda cos innego. Fisherprice ma rożne wysokości i pózniej maluch moze sie bawić, a ta ostatnia fajna bo na kręgosłup podparciem z tym juz mam mały problem... No jeszcze pare nocy przemyśle( nie przespie) zanim sie zdecyduje [emoji6]

A dzisiaj promocje na lullalove [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
no powiem Ci ze bardzo boje się porodu :) i pewnie stad te sny.
Apropo promocji to w Smyku tez sa duże promocje :)

@Evelin83 ja w Smyku tydzień temu zrobiłam zamówienie, a wczoraj poszłam odebrać. Ponoć teraz w sklepie jest też dodatkowe -20% ale nie wiem, bo ja kupowałam online. Pewnie stacjonarne miałabym taniej.
emoji12.png

Pochwalę się, bo już nie mogłam się doczekać. Oczekiwanie na łóżeczko dobiega końca! Właśnie dostałam maila, że zostało wysłane! Ależ się cieszę.

@Evelin83 ja w Smyku tydzień temu zrobiłam zamówienie, a wczoraj poszłam odebrać. Ponoć teraz w sklepie jest też dodatkowe -20% ale nie wiem, bo ja kupowałam online. Pewnie stacjonarne miałabym taniej.
emoji12.png

Pochwalę się, bo już nie mogłam się doczekać. Oczekiwanie na łóżeczko dobiega końca! Właśnie dostałam maila, że zostało wysłane! Ależ się cieszę.
oprocz wlasnie 50 % jest dodatkowe 20%, online tez, bo dziś zamawiałam :)
a macie już posciele do lozezeczek. od dwóch dni siedze i nie mogę się zdecydowac

emoji12.png

Online też jest obniżka dodatkowa 20 % :) Też dzisiaj sprawdzałam bo dostałam smsa.

reklama
Jak tam księżniczka?
Cycki ruszyły?
Pokaż maleństwo

Cycki ruszyły ale chyba bez szału jeszcze.

1516965421-ef44d4f7c357dfe5-aaaaaa.jpeg

Najgorsze ze moje dziecko to straszny śpioch i jak zaczyna ciągnąć cyca to odrazu zasypia i taka walka byla po godzinę na jednym po czym okazywało się ze sie nie najadała i budziła co 1,5 h . Teraz przykładam na 15 min do jednego i drugiego a później daje butle z odciągniętym i ładnie mi przesypia do tych 3h. Od niedzieli przybrała z 2500 na 2720 i z żółtaczka tez sobie sam organizm poradził [emoji1320][emoji1320]. Tylko Matka ma chyba baby blusa [emoji31][emoji31]

1516965324-9849b61f92a52474-aaaaaa.jpeg

I jak forumowego ciocie polecały opalałyśmy się na słoneczku [emoji274]
1516965582-33fe6079f9da922a-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry