reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zobacz załącznik 836887 Dziecznynki potrzebuje rady. To moje wyniki "tarczycowe" z wczoraj. Tsh mam w normie jak widac ale t3 i t4 jest powyzej normy, co to oznacza? Wizyte mam dopiero za tydzien :/

Mam podobnie tylko ze nie na czerwono
U mnie od dawna stwierdzona niedoczynnosc biore thyrox 50
1516960213-571a76407af56092-aaaaaa.jpeg

Ciesze sie ze wszy ok z dzidzi coreczka[emoji7]

Jasani rowniez gratulacje corki [emoji7]
U nas ok usg z dzis 204 gram 19 cm franus

Jasani prosze wpisz 30/6 termin I polowkowe 22/2 i imie Franiu;) dzieki

reklama
Ja mam te poduszkę. Nie jest wypełniona kulkami i nie jest ciężka. Może to zależy co zamawiasz tzn z jakim wypełnieniem? ;)
A ktora masz? Bo sa 3 do wyboru u nich
Konkretnego nie mam, ale chce najzwyklejsze, proste, naturalne drewno a tu takie cudo przyszło [emoji23]
No sny mam konkret [emoji15] wieloryb atakujący wioskę rybacka, porwanie kogos i przetrzymywanie go w atrapie swojego domu [emoji33] s dziś od do 2-5 oglądałam sufit [emoji31] właśnie sie obudziłam i głowa mi pęka ....

Hehhe

Ja tez ciekawa! Bo jak wcześniej pisałam myśle jeszcze o poofi,
1516956428-f490e66d5a2278bd-aaaaaa.jpeg

Fisherprice
1516956444-c66405d233441f5a-aaaaaa.jpeg

I takiej , ale nie wiem czy w ogóle gdzieś ja kupie...
1516956501-dd46662ca9cf1fb3-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Powiem Ci ze nie moglam spac w nocy i robilam research i chyba na proofi sie zdecyduje. Podobno najlepsze do wypelnienie wlokno silikonowe a ona rakie ma. Na allegro znalazlam za 119zl z przesykla wiec cena jeszcze do przejscia jak na poduszke. Te zbajerowane do mnie nie przemawiaja.

Mam podobnie tylko ze nie na czerwono
U mnie od dawna stwierdzona niedoczynnosc biore thyrox 50
1516960213-571a76407af56092-aaaaaa.jpeg

Ciesze sie ze wszy ok z dzidzi coreczka[emoji7]

Jasani rowniez gratulacje corki [emoji7]
U nas ok usg z dzis 204 gram 19 cm franus

Jasani prosze wpisz 30/6 termin I polowkowe 22/2 i imie Franiu;) dzieki
Ale z tego co widze Ty miescisz sie w normach. Ja tsh mam ok ale reszta powyzej :( nie znam sie na tym. Do tej pory nie mialam problemow z tarczyca

Ale z tego co widze Ty miescisz sie w normach. Ja tsh mam ok ale reszta powyzej :( nie znam sie na tym. Do tej pory nie mialam problemow z tarczyca

Tzn masz zupelnie inne parametry normy to fakt niz ja .....
Jak mowi jasani zrob usg nic nie zaszkodzi sama wiesz ze ja mam z tym jaja :/ po porodzie mam rtg dopiero i biopsje

Może to być nadczynność taka typowo ciążowa skoro wcześniej nie miałaś z nią problemu. Tak czy inaczej powinni Ci włączyć leki.
Mam nadzieje, ze przez ten tydzien nie zaszkodze malej :( normalnie caly czas stres. A Ty dalej bierzesz leki? Bo z tego co pamietam tez mialas cos nie tak z tsh. Czy cos pomieszalam?

reklama
Mam nadzieje, ze przez ten tydzien nie zaszkodze malej :( normalnie caly czas stres. A Ty dalej bierzesz leki? Bo z tego co pamietam tez mialas cos nie tak z tsh. Czy cos pomieszalam?
Tak, w Polsce robiłam badania i wyszło mi TSH 3,09. Ft3 i ft4 w normie. Biorę Euthyrox 25 i w przyszłym tygodniu powtarzam wyniki czy spadło. Jak nie to chyba będę musiała zwiększyć dawkę.
Myślę, że przez ten tydzień nic się nie stanie, poza tym Twoje wyniki są tak na granicy, więc tragedii nie ma.

Do góry