meg86
Fanka BB :)
Coraz ciężej to prawda. Ja w nocy spać nie mogę przez bóle bioderNo, choć mi się wydaje że coraz bardziej pod górkę[emoji38]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coraz ciężej to prawda. Ja w nocy spać nie mogę przez bóle bioderNo, choć mi się wydaje że coraz bardziej pod górkę[emoji38]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo dziękuje, że pytasz. W PAPPA wyszło obniżone białko PAPPA i podwyższone ryzyko trisomii 21. Z powodu obniżonego białka mam mieć nadzór w kierunku PIH (stanu przedrzucawkowego, wysokiego ciśnienia indukowanego ciążą) i IUGR (hipotrofii płodu) zrobiłam Nifty i dzidziuś zdrowy na szczęście. I chłopczyk
Czuje się świetnie - żadnych praktycznie objawów ciążowych, 10.02 mam usg połówkowe - a Ty? Jak się czujesz?
Ja z wyprawki mam tylko te pare rzeczy z LaMillou. Ale wózek już tez zamówiony!! Zdecydowałam się na Cybex Priam Lux Crystalized koi - wersja z 2018 roku - nosidełko w niej rozkłada się na płasko całkiem. Już się nie mogę go doczekać
Czy Ty czujesz jakieś ruchu dzidziusia już? Mi się wydawało, ze czułam, a teraz od paru dni jakby mniej/wcale ... świruje już i się zastanawiam, czy kupić detektor, ale wiem, ze bym wariowała o sprawdzała 10 razy dziennie :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie czasami bolą tak jak bym miała reumatyzm taki tępy ból i do WC wstaje z 4 razy, noce są okropne teraz dla mnie a ja jeszcze do pracy chodzę [emoji53] ale muszę wytrwac do końca lutego i rozpoczynam macierzyński.Coraz ciężej to prawda. Ja w nocy spać nie mogę przez bóle bioder
Ale cudne zdjecie hehe rosnie malussek zdrowo macie juz imie?
Oooo dziękuje, że pytasz. W PAPPA wyszło obniżone białko PAPPA i podwyższone ryzyko trisomii 21. Z powodu obniżonego białka mam mieć nadzór w kierunku PIH (stanu przedrzucawkowego, wysokiego ciśnienia indukowanego ciążą) i IUGR (hipotrofii płodu) zrobiłam Nifty i dzidziuś zdrowy na szczęście. I chłopczyk
Czuje się świetnie - żadnych praktycznie objawów ciążowych, 10.02 mam usg połówkowe - a Ty? Jak się czujesz?
Ja z wyprawki mam tylko te pare rzeczy z LaMillou. Ale wózek już tez zamówiony!! Zdecydowałam się na Cybex Priam Lux Crystalized koi - wersja z 2018 roku - nosidełko w niej rozkłada się na płasko całkiem. Już się nie mogę go doczekać
Czy Ty czujesz jakieś ruchu dzidziusia już? Mi się wydawało, ze czułam, a teraz od paru dni jakby mniej/wcale ... świruje już i się zastanawiam, czy kupić detektor, ale wiem, ze bym wariowała o sprawdzała 10 razy dziennie :/
Pamoetam tak, o tym twoim pappa bo nikt nie umial tu znalezc odp ,
Super ze wszy ok u was no to rodzimy razem [emoji5]
Do 4 msca zle sie czulam brak sil kompletnie teraz az nad sily ze spacer I posprzatam co jezcze msc temu ani odkurzacza nie wzielam ,
Teraz znow ja wrocilam a zapewnie za dwa trzy msce zas brak sil , oby nie
Ruchy tak poczulam motyle pare dni temu I dojsc szybko bo z cora kolo 24 tc ..
Ja kupuje abc design twins bo jest w fajnej cenie , bsrdzo chcialam brbetto42 ale cena 1400€ hmmm juz wole tanszy a Nicole podrosnie to uzyje z franusiem moj obecny venicci
Przezylas stres z tym pappa bidulko , ciesze sie ze ok
A na kiedy termin? Ja mam pizwolenie na sn ale wszystko sie okaze.. lozysko narazie ok bo to moja zmora okropna ufff
W piatek usg i pewnie sie dowiem kiedy polowkowe
Mamy na 90% [emoji6] Henryczek
To Ty juz niezle z tymi zakupami szalejesz, ja tak od lutego/ marca zacznę i juz postanowiliśmy ,ze zaczniemy wyprawkę od pralko/ suszarki [emoji12]
Mi sie strasznie podoba Koi ale bardziej mi pasuje do dziewczynki i chyba weźmiemy Autumn gold priam
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
No tak trochę szaleje - wózek mi się tak spodobał, ze stwierdziłam, ze zamawiam. Będzie dobrze wiec nie czekam. Tak się nastawiam Ty tez śliczny wybrałaś [emoji1305] My na 100% Iwo
No tak trochę szaleje - wózek mi się tak spodobał, ze stwierdziłam, ze zamawiam. Będzie dobrze wiec nie czekam. Tak się nastawiam Ty tez śliczny wybrałaś [emoji1305] My na 100% Iwo
Śliczne imie [emoji7] u nas niektorzy( czytaj teściowa) maja co do naszego imienia pewne utyski ale mam to gdzieś, bo jej sie nic nie podoba. Jak powiedziałam ,ze moze Leo to prawie zawału dostała a ja sobie pomyslałam serjusli? Ale serjusli? [emoji15]
A powiedz jeszcze gdzie zamowilas wózek i za ile i czy dali Wam jakaś zniżkę? Możesz na priv [emoji6]