reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny co się robi ze smoczkami przed użyciem? Wyparzyć? Wysterylizowac? Te zatyczki też? Ile przed można to zrobić?

Jaka duża dziewczyna [emoji5] super że rośnie. Moje śpią dokładnie w tym samym co Marcelina [emoji106]
U na wczoraj była. Położna i Oliwka ma 4000 58 cm, a Filip 3800 i 57[emoji3]
1516279595-a2192e12e0dddb8a-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale cudowne te Wasze Maluszki!! Wrzucajcie, uwielbiam na nie patrzeć.

Ja jeszcze nic nie kupiłam, ale już w LaMillou mam pełny koszyk [emoji87] chciałam, żeby najpierw pokoik był gotowy, ale najwcześniej będzie w marcu, więc nie będę czekać (choć dopiero 17t2d). I będę miała chłopczyka [emoji1][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji23][emoji23][emoji23]
Dobrze ze mam bialy kombinezonik na wyjscie ze szpitala i moze biale body dokupie tak gdyby faktycznie byla niespodzianka. Najgorszy problem bylby z imieniem. Nie mam kompletnie pomyslu na imie w miare miedzynarodowe krotkie i ladnie sie odmieniajace. Jakies propozycje?
Moja córka to będzie Lenka lub Oliwia ale raczej Lenka,a syn to Wojtuś.:)

reklama
Do góry