reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Znam taki przypadek u znajomych wszyscy lekarze mówili że dziewczynka i okazało się że Synuś cały w różu przyjechał do domu :-))
[emoji23][emoji23][emoji23]
Dobrze ze mam bialy kombinezonik na wyjscie ze szpitala i moze biale body dokupie tak gdyby faktycznie byla niespodzianka. Najgorszy problem bylby z imieniem. Nie mam kompletnie pomyslu na imie w miare miedzynarodowe krotkie i ladnie sie odmieniajace. Jakies propozycje?

Jaka duża dziewczyna [emoji5] super że rośnie. Moje śpią dokładnie w tym samym co Marcelina [emoji106]
U na wczoraj była. Położna i Oliwka ma 4000 58 cm, a Filip 3800 i 57[emoji3]
1516279595-a2192e12e0dddb8a-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
A ta położna to przychodzi bo miałaś zapłacone czy jak to jest ? Ja muszę biegać do przychodni .
W poniedziałek do szpitala nacszczepirnie ( jakieś dla wcześniaków) i 7 lutego mamy już takie "normalne " szczepienia.

A ta położna to przychodzi bo miałaś zapłacone czy jak to jest ? Ja muszę biegać do przychodni .
W poniedziałek do szpitala nacszczepirnie ( jakieś dla wcześniaków) i 7 lutego mamy już takie "normalne " szczepienia.
U nas gdzie zapiszesz dziecko do przychodni może do Ciebie przychodzić położna. Jest 10 spotkań takich jest w ramach NFZ oczywiście

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Mam swoją położna która prowadziła zajęcia w szkole rodzenia. I przed porodem przyjeżdżała do domu i teraz po też przyjeżdża sprawdzać stan dzieci i jest z NFZ nic nie płacę za to

reklama
My 29.01 mamy pierwsze szczepienia

Do góry