reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

haha rozwaliło mnie to,popłakałam się ze śmiechu. :):):)

Ja mam z nim tak prawie codziennie [emoji12][emoji12]ostatnio rozmawia przez tel i słyszę córka będzie a kiedy jakoś niedługo a wiesz imie na S ale to się mojej pytaj bo ja jeszcze nie pamietam [emoji51][emoji51]cały czas twierdze ze ma niezdiagnozowane ADHD bo inaczej nie umiem sobie tego wytłumaczyć [emoji31]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wózki... ja nie mam pojęcia jaki wybrac[emoji15] srednio mi sie cos podoba [emoji17]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Mi sie podoba tylko joolz/joolz day 2. Jestem chora na ten wózek :p Oglądałam też inne wózki, ale żaden inny aż tak mi się nie podoba. Gdybym nie napalila się tak na tego joolza pewnie też nie wiedziałabym jaki wybrać. A co ważne mojemu M też się podoba :D

Jaki macie model?

Cybex Priam Lux Birds of Paradis ale model z amortyzatorami bo sa na rynku totalne golasy za te same pieniądze i trzeba sie troszkę wdrożyć w budowę tych wózków .Tez chciałam Joolza ale jak poszłam do sklepu i porównałam gondole to ta Joolza była najmniejsza chyba ze wszystkich a mam rodzic w styczniu i bałam się że w maju już będę musiała przerzucić się na spacerówkę a tego bym nie chciała bo w tych typach wózków co nam się podobają te spacerówki nie są jakieś mega komfortowe przy takich maleństwach i lepiej żeby było dziecko już siedzące .

A pod suwaczkiem (17+0) wyświetla mi się informacja, że pewnie już czuję ruchy maluszka. No ale nie czuję. Tzn. dwa dni temu coś tam poczułam, ale do tej pory nic. Pewnie to nie było to. Może jednak za wcześnie jest. A jak u Ciebie?
Ja poczułam w 19tc :) ale jak już poczułam to Mała odzywała się codziennie ;)

Dziewczyny polecam robię już drugi raz na święta . Szybkie i bez pieczenia [emoji16]
1513936514-f8343d07e51518bf-aaaaaa.jpeg
1513936520-631eb87b7f8bd8cf-aaaaaa.jpeg
1513936525-4e9cc1697b260314-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny polecam robię już drugi raz na święta . Szybkie i bez pieczenia [emoji16]
1513936514-f8343d07e51518bf-aaaaaa.jpeg
1513936520-631eb87b7f8bd8cf-aaaaaa.jpeg
1513936525-4e9cc1697b260314-aaaaaa.jpeg

Ja chciałam coś piec, ale mąż mi nie pozwala... Ogólnie to nic nie pozwala mi robić :p Powiedziałam to w takim razie sam zrób jakieś ciasto, powiem Ci jak. A on, że lepiej będzie jak kupi w cukierni :p

reklama
Cybex Priam Lux Birds of Paradis ale model z amortyzatorami bo sa na rynku totalne golasy za te same pieniądze i trzeba sie troszkę wdrożyć w budowę tych wózków .Tez chciałam Joolza ale jak poszłam do sklepu i porównałam gondole to ta Joolza była najmniejsza chyba ze wszystkich a mam rodzic w styczniu i bałam się że w maju już będę musiała przerzucić się na spacerówkę a tego bym nie chciała bo w tych typach wózków co nam się podobają te spacerówki nie są jakieś mega komfortowe przy takich maleństwach i lepiej żeby było dziecko już siedzące .

Moja znajoma ma joolza. Rodziła w maju i spokojnie całą zimę dzidziuś jeździł jeszcze w gondoli. Muszę podpytac kiedy dokładnie przeszli na wersję spacerowa. Mówi, że jest zadowolona z joolza, używają go już prawie 3 lata i że spokojnie wystarczy mi do końca wózkowania. Dla mnie na chwilę obecną jedyny minus to cena (chociaż są i dużo droższe), ale przekonują mnie wysokie oceny w internecie i w rankingach wózków zajmuje chyba 2 miejsce. No muszę to jeszcze przemyśleć, ale wózek chyba zakupimy na samym końcu. Mamy małe mieszkanie i nie chcę żeby stał tak długo nieużywany. Chociaż gdybym trafiła na super okazję też nie zastanawiałabym się i brała :D

Ostatnia edycja:
Do góry