reklama
Agapl śliczne ubranka. Na jaki wzrost kupujesz? Ja przyznam się, że w lumpie kupiłam jedne ubranko, ale to jest na 50cm) Tak, żeby mojemu powiedzieć jaka jest płeć, jak mu pokazałam to on na to "dziewczynka" no ręce mi opadły. Kolorki może i neutralne, ale bardziej dla chłopaka.
madzialenak...ja już widziałam na fb te zdjęcia, sliczne! sliczna panna mloda z ciebie...az szkoda, ze to tylko raz jest, nie?
Agapl...nie wyswietlil się mój post chyba...sliczne pajace czy tam śpiochy, ja nigdy nie rozróżniam, do tego dochodzą jakies rampersy...dzizasss nieogarniajaca matka jestem
Agapl...nie wyswietlil się mój post chyba...sliczne pajace czy tam śpiochy, ja nigdy nie rozróżniam, do tego dochodzą jakies rampersy...dzizasss nieogarniajaca matka jestem
madzialenak
mama na pełen etat
Miliaa i Agapl śliczne ciuszki, ja już też mam kilka :-) dostałam od koleżanki
Miliaa nie wiem kiedy to zleciało, już 8 lat, rzeczywiście szkoda, że raz w życiu :-)
Aisha bardzo łatne fotki ślubne :-)
Miliaa nie wiem kiedy to zleciało, już 8 lat, rzeczywiście szkoda, że raz w życiu :-)
Aisha bardzo łatne fotki ślubne :-)
Ostatnia edycja:
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
miliaa oj tak mój mąż duży jest i do tego jeszcze ćwiczy więc wszerz także :-), chłopaki muszą być wysokie ;-)Przynajmniej mogę w szpilkach 10 cm chodzić ;-)
Ostatnia edycja: