na Mamma mia Ziaja jest napisane że stosować od 4.miesiąca ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
He to moj mąż zamówił łóżeczko internetowo w sklepie Mamas&Papas do odbioru osobistego, podjezdzamy pod sklep Mothercare, ja na męża patrze[emoji15] i mowie "a te łóżeczko nie zamawiales przypadkiem w Mamas&Papas" [emoji23] sklep sie znajdowal na drugim koncu miasta godzina w plecy bo korki. Troszkę bidak sie zakrecil [emoji13]Kochana co do joolza jest śliczny ale jedz do sklepu i przystaw sobie min trzy modele nad którymi się zastanawiasz . Ja niestety z joolza zrezygnowałam z powodu małej gondoli to samo w Mutsy . Znajoma ma synka 4 miesiące i już się w tej gondoli nie mieści i zimę musza już w spacerówce przebębnić i i dobrym śpiworku. U mnie wygrał Cybex ale tu tez trzeba uważać bo te dawane do sklepów w Pl nie wszystkie maja amortyzatory i trzeba się troszkę wdrożyć w wózki . Niestety większość rzeczy które robiły na mnie szał w necie odpadało na żywo . Ja jutro zacznę 31tc i powiem Ci ze moja ciąża mnie nie rozpieszcza i cieszę się ze wszystko ogarnełam szybciej bo teraz bym już nie dała rady z tymi problemami co mam . Jeśli masz kumatego partnera który we[emoji4] razie „w” ogarnoł by temat to super Ja niestety musiałam sama bo mój to nawet nie pamięta nigdy w którym tyg ciazy jestem albo kiedy rodzę [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
He to moj mąż zamówił łóżeczko internetowo w sklepie Mamas&Papas do odbioru osobistego, podjezdzamy pod sklep Mothercare, ja na męża patrze[emoji15] i mowie "a te łóżeczko nie zamawiales przypadkiem w Mamas&Papas" [emoji23] sklep sie znajdowal na drugim koncu miasta godzina w plecy bo korki. Troszkę bidak sie zakrecil [emoji13]
Zgadzam się z @Peugeotka36 ja mam wyjątkowo duży brzuch, który rzadko smaruję bo po prysznicu zawsze M mi robi zastrzyk z heparyny i narzeka że namaziana jestem a rozstepow brak. Myślę, że to właśnie kwestia genów, moja mama przytyla ze mną w ciąży 20kg i żadnego rozstępu. No chyba, ze mi dopiero po ciazy wyskocza
---33tc---
Tak wszystko dobrze, polowania świąteczne robiliśmy na black weekend [emoji3] wizyta na 10.45 [emoji5]@Pixie_Dixie i @adunnnia90 trzymam kciuki, Ada właśnie wczoraj o Tobie myślałam czy wszytko ok bo się nie odzywalas chyba
---34tc---
Od razu po wizycie dawaj znaka co i jakTak wszystko dobrze, polowania świąteczne robiliśmy na black weekend [emoji3] wizyta na 10.45 [emoji5]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom