reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny a jakie wybieracie łóżeczko? Ja zastanawiam się czy nie zakupić dwóch, tzn. jedno klasyczne drewniane, a drugie takie malutkie dostawne do łóżka rodziców (na pierwsze miesiące). Chociaż to tylko myśl i nie wiem czy tak zrobię, ale chciałabym na początku mieć maluszka jak najbliżej.

reklama
Dziewczyny a jakie wybieracie łóżeczko? Ja zastanawiam się czy nie zakupić dwóch, tzn. jedno klasyczne drewniane, a drugie takie malutkie dostawne do łóżka rodziców (na pierwsze miesiące). Chociaż to tylko myśl i nie wiem czy tak zrobię, ale chciałabym na początku mieć maluszka jak najbliżej.

Mam i dostawne i zwykle i myśle ze z obu będę korzystać bo w nocy chce mieć ja przy sobie i po cesarce będzie mi łatwiej a drugie w dzień bardziej się sprawdzi .
1511711393-8fbf742307092498-aaaaaa.jpeg
1511711446-569cfb4a65963f4d-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez w pierwszym trym kilka razy uzylam bo nie wiedzialam ale jak mi dziewczyny napisaly ze nie to odstawilam. Jakos spokojniej na glowie bylo odstawic
Ja wybitnie tego jakoś nie używam, bo mi nie pasuje, ani zapach ani to, ze ubranie naciąga nim. Użyłam dopiero ze 2-3 razy. Ale powiedzieli mi, ze nie ma przeciwwskazań.

Mam i dostawne i zwykle i myśle ze z obu będę korzystać bo w nocy chce mieć ja przy sobie i po cesarce będzie mi łatwiej a drugie w dzień bardziej się sprawdzi .
1511711393-8fbf742307092498-aaaaaa.jpeg
1511711446-569cfb4a65963f4d-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Utwierdziłas mnie w przekonaniu, że to dobry pomysł :D a z jakich firm masz łóżeczka i wanienke? Chętnie zapisalabym sobie linki, bo może się przydadzą :)

Ja kupuje łóżeczko że zdejmowanym bokiem i dostawie je sobie do łóżka dodatkowo zamawiam kolyske żebym mogła małą mieć ze sobą w.kuchni i salonie :)

Dziewczyny a jak jest z malowaniem ścian w ciąży? Chyba nie wskazane żeby kobieta w ciąży to wdychala? Chociaż te farby do malowania ścian nie śmierdzą...

reklama
Do góry