Dziewczyny a jakie wybieracie łóżeczko? Ja zastanawiam się czy nie zakupić dwóch, tzn. jedno klasyczne drewniane, a drugie takie malutkie dostawne do łóżka rodziców (na pierwsze miesiące). Chociaż to tylko myśl i nie wiem czy tak zrobię, ale chciałabym na początku mieć maluszka jak najbliżej.
reklama
kredka82
Fanka BB :)
Nawet na opakowaniu piszeLekarz i babka w aptece powiedzieli, ze bez problemu można.
gooossia17
Wiem, ze jest napisane na opakowaniu. Dlatego zapytałam czy na pewno.Nawet na opakowaniu pisze
Ropuszka666
Dziewczyny a jakie wybieracie łóżeczko? Ja zastanawiam się czy nie zakupić dwóch, tzn. jedno klasyczne drewniane, a drugie takie malutkie dostawne do łóżka rodziców (na pierwsze miesiące). Chociaż to tylko myśl i nie wiem czy tak zrobię, ale chciałabym na początku mieć maluszka jak najbliżej.
Mam i dostawne i zwykle i myśle ze z obu będę korzystać bo w nocy chce mieć ja przy sobie i po cesarce będzie mi łatwiej a drugie w dzień bardziej się sprawdzi .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
Ja tez w pierwszym trym kilka razy uzylam bo nie wiedzialam ale jak mi dziewczyny napisaly ze nie to odstawilam. Jakos spokojniej na glowie bylo odstawicWiem, ze jest napisane na opakowaniu. Dlatego zapytałam czy na pewno.
gooossia17
Ja wybitnie tego jakoś nie używam, bo mi nie pasuje, ani zapach ani to, ze ubranie naciąga nim. Użyłam dopiero ze 2-3 razy. Ale powiedzieli mi, ze nie ma przeciwwskazań.Ja tez w pierwszym trym kilka razy uzylam bo nie wiedzialam ale jak mi dziewczyny napisaly ze nie to odstawilam. Jakos spokojniej na glowie bylo odstawic
Utwierdziłas mnie w przekonaniu, że to dobry pomysł a z jakich firm masz łóżeczka i wanienke? Chętnie zapisalabym sobie linki, bo może się przydadząMam i dostawne i zwykle i myśle ze z obu będę korzystać bo w nocy chce mieć ja przy sobie i po cesarce będzie mi łatwiej a drugie w dzień bardziej się sprawdzi .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
meg86
Ja kupuje łóżeczko że zdejmowanym bokiem i dostawie je sobie do łóżka dodatkowo zamawiam kolyske żebym mogła małą mieć ze sobą w.kuchni i salonieDziewczyny a jakie wybieracie łóżeczko? Ja zastanawiam się czy nie zakupić dwóch, tzn. jedno klasyczne drewniane, a drugie takie malutkie dostawne do łóżka rodziców (na pierwsze miesiące). Chociaż to tylko myśl i nie wiem czy tak zrobię, ale chciałabym na początku mieć maluszka jak najbliżej.
reklama
Mamma mia ZiajaDziewczyny a jakich kremów czy olejków używacie przeciw rozstępom? Bo u mnie powoli zaczyna być widoczny brzuszek. Narazie stosuje bio oil, ale nie wiem czy jestem do niego przekonana.
---33tc---