reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

My po wizycie! Malutki ma się dobrze waży 2375 . Przeplywy ok. Nereczki ok. Ogólnie z nim ok.
Szyjka bez zmian od 3 tyg. Czyli nie poleciała... Ufff...
Zrobiła mi dziś GBS... I kontrola za 3 tyg o ile nie urodzę. Wg mojej dr przez dwa tygodnie nie powinnam urodzić ale przez trzy to nie wiadomo... Hehehe... Maluch się przekręcił główka w dół. Więc szykuje się porod SN. Za tydzień odstawiamy luteine... Aaaa i mogę chodzić nie muszę leżeć... Nie dźwigać nie przemeczac się ale nie leżeć...

Ale super! Teraz tylko na spokojnie dotrwać do terminu i zaliczyć szybki SN :happy:

reklama
My po wizycie! Malutki ma się dobrze waży 2375 . Przeplywy ok. Nereczki ok. Ogólnie z nim ok.
Szyjka bez zmian od 3 tyg. Czyli nie poleciała... Ufff...
Zrobiła mi dziś GBS... I kontrola za 3 tyg o ile nie urodzę. Wg mojej dr przez dwa tygodnie nie powinnam urodzić ale przez trzy to nie wiadomo... Hehehe... Maluch się przekręcił główka w dół. Więc szykuje się porod SN. Za tydzień odstawiamy luteine... Aaaa i mogę chodzić nie muszę leżeć... Nie dźwigać nie przemeczac się ale nie leżeć...
Świetnie [emoji4] maluszek jaki duży, teraz spokojnych 3 tyg [emoji5] [emoji5] [emoji5]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie
Dziś 33+0
Marcelina waży 2100
Szyjka hmmmmm 18 mm
Przepływy ok nerki ok wody ok .
Progesteron dalej brać i leniwy tryb życia prowadzić za tydzien ktg i sprawdzenie szyjki.
Tyle u nas .
Oooo to długość taka jak moja. Damy radę!!!! Dobrze że masz co tydzień kontrole . Najważniejsze że Marcela ma się dobrze... I jak pięknie waży...

Oooo to długość taka jak moja. Damy radę!!!! Dobrze że masz co tydzień kontrole . Najważniejsze że Marcela ma się dobrze... I jak pięknie waży...
W którym tygodni Ci powiedzieli 18 mm ?
Zuch dziewczynka jak 3 tyg trzymasz ten sam poziom hi
Wizytę mam we wtorek państwowo i krew i siku I w sobotę następna idę prywatnie

Ja po wizycie
Dziś 33+0
Marcelina waży 2100
Szyjka hmmmmm 18 mm
Progesteron dalej brać i leniwy tryb życia prowadzić za tydzien ktg i sprawdzenie szyjki.
Tyle u nas .

Noooo to bedzie duza [emoji4]
To teraz przydaloby sie z miesiac wytrzymac jeszcze. Siedz na duspku [emoji12][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja po wizycie
Dziś 33+0
Marcelina waży 2100
Szyjka hmmmmm 18 mm
Tyle u nas .
Jaka duża dziewczyna [emoji5] a mamusia dalej niech sobie leniuchuje [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry