Agnieś191
Fanka BB :)
U mnie bylo tak, że po prenatalnych ustalana była data połówkowych u mnie od 20-22 tyg muszą być.Dziewczyny a usg połówkowe od którego do którego tygodnia należy zrobić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie bylo tak, że po prenatalnych ustalana była data połówkowych u mnie od 20-22 tyg muszą być.Dziewczyny a usg połówkowe od którego do którego tygodnia należy zrobić?
Między 20 a 22 tyg. Ja będę miała 21 i 5 dniDziewczyny a usg połówkowe od którego do którego tygodnia należy zrobić?
Dziewczyny a usg połówkowe od którego do którego tygodnia należy zrobić?
Najlepiej będzie jak na najbliższej wizycie zapytam lekarza na kiedy się umówićJa mam wpisane na swojej karteczce 18-22
My po wizycie! Malutki ma się dobrze waży 2375 . Przeplywy ok. Nereczki ok. Ogólnie z nim ok.
Szyjka bez zmian od 3 tyg. Czyli nie poleciała... Ufff...
Zrobiła mi dziś GBS... I kontrola za 3 tyg o ile nie urodzę. Wg mojej dr przez dwa tygodnie nie powinnam urodzić ale przez trzy to nie wiadomo... Hehehe... Maluch się przekręcił główka w dół. Więc szykuje się porod SN. Za tydzień odstawiamy luteine... Aaaa i mogę chodzić nie muszę leżeć... Nie dźwigać nie przemeczac się ale nie leżeć...
Ja pisałam. Nospa 40 mg można do 6 tabletek dziennie, a 80 mg do max 3 tabletek. Biorę Magne b6 3x2. 1 tabletka to 48 mg magnezu i 5 mg Wit b6 . Czyli na dobę wychodzi 288 mg magnezu i 30 mg Wit b6. Taką dawkę zalecił mi lekarz. A i nospe biorę gdy boli, a magnez cały czas, bo jest zalecany w ciąży.Kobitki któraś z Was pisała że jak ja boli brzuszek to bierze no spa i 2 tabletki magnezu.Zakupilam dziś magnez b6 i pani w aptece mówiła żeby brać 1 dziennie
Magnez 300mg
Witamina b6 2mg w jednej tabletkę
I tak myślę czy w sytuacji bólu itp mogę bez problemu wziąść 2 odrazu?
Bo słyszałam że magnez również działa lekko uspokojajaco
Moglibyście zerknąć w polskie ulotki po ile Mają mg?polskie magne b6
To dla mnie ta jedna wystarczająco.Dziekuje za odp.Ja pisałam. Nospa 40 mg można do 6 tabletek dziennie, a 80 mg do max 3 tabletek. Biorę Magne b6 3x2. 1 tabletka to 48 mg magnezu i 5 mg Wit b6 . Czyli na dobę wychodzi 288 mg magnezu i 30 mg Wit b6. Taką dawkę zalecił mi lekarz.
Na to wyglądaTo dla mnie ta jedna wystarczająco.Dziekuje za odp.