reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochana mi zostało całe opakowanie, ale jestem w Pl ...

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Jutro mają mi ż Pl wysłać ale boję się że na czas nie dojdzie [emoji17] byłam dzisiaj u lekarza . Problem że Estradiol w Szwecji nie jest dostępny.
Dziękuję Ci bardzo. [emoji10]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jutro mają mi ż Pl wysłać ale boję się że na czas nie dojdzie [emoji17] byłam dzisiaj u lekarza . Problem że Estradiol w Szwecji nie jest dostępny.
Dziękuję Ci bardzo. [emoji10]

Tak z dwa dni pewnie bedzie szedł... a ile Ci zostało? Wiesz ja juz od 7 tc odstawiałam estradiol( od wizyty serduszkowej) wiec moze po pół sobie bierz?

Gratulacje kochana mowilam ze dolaczysz do nas !
Mam nAdZ szybko ktos cie porAtuje!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje [emoji10] jeszcze nic nie jest pewne.
Pewne, że bobas jeszcze z nami jest ... pytanie czy leki pomogą mu z nami zostać.
Jeśli przetrwa z nami do 6 tyg to już raczej z nami zostanie [emoji4]

Tak z dwa dni pewnie bedzie szedł... a ile Ci zostało? Wiesz ja juz od 7 tc odstawiałam estradiol( od wizyty serduszkowej) wiec moze po pół sobie bierz?

Zostało mi 6 tabletek. Będę brać po 1 dziennie, żeby tylko nie przestac

Jutro wyślą ekspresem DHL ... Ale jak do piątku nie dojdzie będę mieć kłopot. Muszę brać do wizyty serduszkowej a to jeszcze trochę...

Dziekuje [emoji10] jeszcze nic nie jest pewne.
Pewne, że bobas jeszcze z nami jest ... pytanie czy leki pomogą mu z nami zostać.
Jeśli przetrwa z nami do 6 tyg to już raczej z nami zostanie [emoji4]

Zostanie musi!!! Kurcze moze ktos ma znajomosci u lekarzy Ja nie mAm tu pozatym nie biore nic lekow wiec u mnie nie przejdzie

Odzywaj Sie JuZ teraz , mam nosa ze zostanie super ciesze sue bardzo a kurcze podalam Ze jestes nastepna co dobrze nas zawita[emoji7]

Zostanie musi!!! Kurcze moze ktos ma znajomosci u lekarzy Ja nie mAm tu pozatym nie biore nic lekow wiec u mnie nie przejdzie

Odzywaj Sie JuZ teraz , mam nosa ze zostanie super ciesze sue bardzo a kurcze podalam Ze jestes nastepna co dobrze nas zawita[emoji7]

Moja mama już załatwił a w aptece... cała wiara w DHL że dojdzie. W razie czego mam tak podzielić te 6 tabl by nie przerwać leczenia. Uffff co chwila coś.
Dziękuję za pozytywne fluidy [emoji2][emoji2][emoji2][emoji10]
Ja odkryłam że.... powiedzenie mojej mamy jak nie zły urok to sraczka nie tyczy się ciężarnych.
Powiedzenie powinno brzmieć... jak nie zły urok to zaparcie [emoji23]

reklama
Do góry