Tak leżę niemal cały czasLeżysz?
---32tc---
reklama
Ale powiem wam że to leżenie to depresyjnie na mnie działaTak leżę niemal cały czas
Nina001
Fanka BB :)
Leżę już 2 miesiące więc w pełni Cię rozumiemAle powiem wam że to leżenie to depresyjnie na mnie działa
nieagatka
Ale powiem wam że to leżenie to depresyjnie na mnie działa
Jeszcze bedziesz tesknic za takim lezeniem [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No może. Ale wątpie bo raczej należę do osób które odpoczywają aktywnie... Teraz zrobię wszystko żeby dotrwać do bezpiecznego tygodnia tj 37 tc ale jak tak leżę to tylko myślę czy u synka w brzuszku wszystko dobrze
A ty który tc!? Też problemy z szyjką!?Leżę już 2 miesiące więc w pełni Cię rozumiemBiodra już mnie bolą od kanapy! Warto zawalczyć o ustabilizowanie szyjki
Będzie dobrze!!!
![]()
Nina001
Z moją szyjką jest wszystko ok (zaczynam 17tc). Leżę ze względu ba kiepskie samopoczucie, osłabienie i nudności (obecnie już bez wymiotów). Przed ciążą byłam bardzo aktywna i nigdy bym nie pomyślała,że z takich błachych powodów nie będę w stanie opuścić łóżkaA ty który tc!? Też problemy z szyjką!?
Moja siostra całkiem niedawno miała podobny problem do Twojego i dzięki leżakowaniu dotrwała do 38tc.
@Ropuszka666 miałam już Ci nie podawałam bo co tydzień wizyta była [emoji14] kolejną mam 29.11[emoji6]
---32tc---
---32tc---
kredka82
Sprpbuj na nudnosci zimnego arbuza. U mnie byl zbawiennyZ moją szyjką jest wszystko ok (zaczynam 17tc). Leżę ze względu ba kiepskie samopoczucie, osłabienie i nudności (obecnie już bez wymiotów). Przed ciążą byłam bardzo aktywna i nigdy bym nie pomyślała,że z takich błachych powodów nie będę w stanie opuścić łóżka![]()
Moja siostra całkiem niedawno miała podobny problem do Twojego i dzięki leżakowaniu dotrwała do 38tc.![]()
reklama
Leżakowaniu czy leżeniu!?!Z moją szyjką jest wszystko ok (zaczynam 17tc). Leżę ze względu ba kiepskie samopoczucie, osłabienie i nudności (obecnie już bez wymiotów). Przed ciążą byłam bardzo aktywna i nigdy bym nie pomyślała,że z takich błachych powodów nie będę w stanie opuścić łóżka![]()
Moja siostra całkiem niedawno miała podobny problem do Twojego i dzięki leżakowaniu dotrwała do 38tc.![]()