reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@Ropuszka666 współczuję Ci bardzo, znam te odczucia, jedź do szpitala nie męcz się dadzą Ci coś na powstrzymanie wymiotów, silne wymioty skracają szyjkę @Pixie_Dixie wiem, że się rządzę, ale może przejmiesz na jakiś czas od Ropuszki kalendarz? :*

Chwilowo cisza leżę w łóżku i staram się odespać ten weekend ale jak zacznie się znowu to na bank pojadę bo nie wytrzymam powtórki . Póki co myśle ze jeszcze ogarnę kalendarz ale od połowy grudnia będę już potrzebowała zastępstwa na stałe wiec @ Pixie_Dixie jeśli oczywiście miałabyś ochotę to przekazałabym Ci „różdżkę „?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mogę przejąć jako najkrótsza " stażem" [emoji6] ale nie wiem czy potrafię? A z Ania sie skontaktować to naprawdę wyczyn....
Kiedy będziesz chciała to daj znac, najwyzejsz przejmie ktoś bardziej kumaty [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
A wróciłam ze szybkiego spaceru , na łeb mi padało, i nic się nie dzieje , ryczeć mi się chce - masakra [emoji57]oj humor kiepski [emoji12]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Znam ten stan. Ja sobie wymyslilam, ze tydzien przed terminem bede robic wszytsko, zeby urodzic i dokladnie tydzien przed zlapalam zapalenie ucha... Od razu szpital - antybiotyk, a za kilka dni laryngolog - i dzieki Bogu, ze poszlam, bo antybiotyk ze szpitala nic nie dzialal. Przez tydzien lezalam z takim bolem, ze myslalam ze zejde z tego swiata i bylam przerazona, ze mam rodzic w takim stanie... Na szczescie w sobote bol ustapil, a w pon mialam wywolywany porod.
Tak to z mojego prowokowania porodu byly nici i tez ciagle mi sie ryczec chcialo.
Dasz rade - za moment Twoje malenstwo bedzie z Toba! [emoji4]

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. [emoji8][emoji8]Mam nadzieje ze ta moja córka będzie cudem za te moje cierpienia .jak nie minie to wieczorem pojadę do szpitala .

Jedz jedz lepi szpital w cierpieniu choc wiadomo nie milo
Zdrowka!!!

Znam ten stan. Ja sobie wymyslilam, ze tydzien przed terminem bede robic wszytsko, zeby urodzic i dokladnie tydzien przed zlapalam zapalenie ucha... Od razu szpital - antybiotyk, a za kilka dni laryngolog - i dzieki Bogu, ze poszlam, bo antybiotyk ze szpitala nic nie dzialal. Przez tydzien lezalam z takim bolem, ze myslalam ze zejde z tego swiata i bylam przerazona, ze mam rodzic w takim stanie... Na szczescie w sobote bol ustapil, a w pon mialam wywolywany porod.
Tak to z mojego prowokowania porodu byly nici i tez ciagle mi sie ryczec chcialo.
Dasz rade - za moment Twoje malenstwo bedzie z Toba! [emoji4]

Ja myślałam że druga ciąża to pewnie szybciej urodzę, i jeszcze to stawianie się brzucha( pewnie przez te wody płodowe powyżej normy) i się naczytałam że mogą szybciej odejść te wody , a tu dupa nic [emoji23]teraz leje to ma spacer już nie pójdę [emoji58]została mi piłka i może mąż na noc [emoji6]pomoże

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. [emoji8][emoji8]Mam nadzieje ze ta moja córka będzie cudem za te moje cierpienia .jak nie minie to wieczorem pojadę do szpitala .

Ciezka ta twoja droga[emoji20] mam nadzieje ze przejdzie ci, a malenka z pewnoscia bedzie cudem juz nim jest[emoji4]. Trzymajcie się dzielnie.

Ja myślałam że druga ciąża to pewnie szybciej urodzę, i jeszcze to stawianie się brzucha( pewnie przez te wody płodowe powyżej normy) i się naczytałam że mogą szybciej odejść te wody , a tu dupa nic [emoji23]teraz leje to ma spacer już nie pójdę [emoji58]została mi piłka i może mąż na noc [emoji6]pomoże

Dajesz nadzieje ze urodze grubaska hah tym razem

@Ropuszka666 dopisz mnie proszę 27.11 wizyta u gin prowadzącego ciaze

Biedna, współczuję... Jelitowki są straszne... [emoji20] a jeszcze w ciąży... Odpoczywaj kochana zdrówka.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny. Ja dziś nocka straszna spać nie mogłam bo miałam duszności, ułożyć się z brzuchem też nie za bardzo i do tego chrapiacy mąż...
A teraz melduję się po wizycie szyjka 3,8. Wszystko dobrze lekarz powiedział że narazie przedwczesny poród mi nie grozi. Filip ma 2200 a Oliwia 2300. Dzisiaj zechcialy buźki pokazać [emoji4] u góry na zdj Filip na dole Oliwia troszeczkę mniej wspolpracowala [emoji7] kolejna wizyta za dwa tygodnie i już dostanę skierowanie do szpitala.
1510583008-11f20ba8bee57633-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie daje rady już dziewczyny . Wczoraj wylądowałam na pogotowiu za bardzo nie wiadomo co mi dokładnie dolega. Albo jelitówka albo mała tak uciska na żołądek . Ból i skurcze nie do zniesienia do tego wymioty nawet od łyka wody i to takie że cały brzuch mi spina . Dali mi kroplówkę rozkurczającą i jak się pogorszy to mam jechać do drugiego szpitala bo u nas zamknęli oddział . Narazie ból ustąpił ale jestem wykoczona od tych wymiotów . Myśle zd może faktycznie Sara się przekręciła bo kopie bardzo wysoko prawie pod piersiami i to strasznie boli i jak kopie .

Trzymaj się kochana.
Mam nadzieję że to nic poważnego

Do góry