reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie daje rady już dziewczyny . Wczoraj wylądowałam na pogotowiu za bardzo nie wiadomo co mi dokładnie dolega. Albo jelitówka albo mała tak uciska na żołądek . Ból i skurcze nie do zniesienia do tego wymioty nawet od łyka wody i to takie że cały brzuch mi spina . Dali mi kroplówkę rozkurczającą i jak się pogorszy to mam jechać do drugiego szpitala bo u nas zamknęli oddział . Narazie ból ustąpił ale jestem wykoczona od tych wymiotów . Myśle zd może faktycznie Sara się przekręciła bo kopie bardzo wysoko prawie pod piersiami i to strasznie boli i jak kopie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Och to ciężko!!! Mój mały też w tamtym tygodniu się tak ułożył że aż były momenty mega bólu pod żebrami... Musisz to przetrwać!!! Nie dość że cukrzyca to jeszcze zawsze coś... Ale córcia Ci to wynagrodzi!!!

reklama
@Ropuszka666 zdrówka życzę, też przeszłam Jelitówkę okropne uczucie , myślałam że na kiblu urodzę [emoji58]takie skurcze , jeśli się nie czujesz lepiej to jedź na kroplówki, one Cię postawią na nogach ! Ja liczyłam się colą wygazowaną i paluszkami słonymi.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@Ropuszka666 współczuję Ci bardzo, znam te odczucia, jedź do szpitala nie męcz się dadzą Ci coś na powstrzymanie wymiotów, silne wymioty skracają szyjkę @Pixie_Dixie wiem, że się rządzę, ale może przejmiesz na jakiś czas od Ropuszki kalendarz? :*

O kurczę [emoji26] to ciężka ta końcówka u Ciebie. Moze jedz do szpitala na kroplówkę ale jakaś wzmacniająca, bo jak nawet poć nie możesz to niedobrze. Trzymaj sie dzielnie [emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Och to ciężko!!! Mój mały też w tamtym tygodniu się tak ułożył że aż były momenty mega bólu pod żebrami... Musisz to przetrwać!!! Nie dość że cukrzyca to jeszcze zawsze coś... Ale córcia Ci to wynagrodzi!!!

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. [emoji8][emoji8]Mam nadzieje ze ta moja córka będzie cudem za te moje cierpienia .jak nie minie to wieczorem pojadę do szpitala .

@Ropuszka666 zdrówka życzę, też przeszłam Jelitówkę okropne uczucie , myślałam że na kiblu urodzę [emoji58]takie skurcze , jeśli się nie czujesz lepiej to jedź na kroplówki, one Cię postawią na nogach ! Ja liczyłam się colą wygazowaną i paluszkami słonymi.

Dokładnie byłam pewna ze urodzę . Jak wymiotowałam to dosłownie leciało ze mnie wszędzie . Okropne uczucie nie życzę nikomu . A jak u Ciebie ? Dalej cisza ?

Nie daje rady już dziewczyny . Wczoraj wylądowałam na pogotowiu za bardzo nie wiadomo co mi dokładnie dolega. Albo jelitówka albo mała tak uciska na żołądek . Ból i skurcze nie do zniesienia do tego wymioty nawet od łyka wody i to takie że cały brzuch mi spina . Dali mi kroplówkę rozkurczającą i jak się pogorszy to mam jechać do drugiego szpitala bo u nas zamknęli oddział . Narazie ból ustąpił ale jestem wykoczona od tych wymiotów . Myśle zd może faktycznie Sara się przekręciła bo kopie bardzo wysoko prawie pod piersiami i to strasznie boli i jak kopie .

Oj kochana przykro mi ze tak Cie dopadlo[emoji20]
Mam nadzieje ze najgorsze juz za Toba!

A mozna w ciazy smecte pic?

@Ropuszka666 współczuję Ci bardzo, znam te odczucia, jedź do szpitala nie męcz się dadzą Ci coś na powstrzymanie wymiotów, silne wymioty skracają szyjkę @Pixie_Dixie wiem, że się rządzę, ale może przejmiesz na jakiś czas od Ropuszki kalendarz? :*

Chwilowo cisza leżę w łóżku i staram się odespać ten weekend ale jak zacznie się znowu to na bank pojadę bo nie wytrzymam powtórki . Póki co myśle ze jeszcze ogarnę kalendarz ale od połowy grudnia będę już potrzebowała zastępstwa na stałe wiec @ Pixie_Dixie jeśli oczywiście miałabyś ochotę to przekazałabym Ci „różdżkę „?

Chwilowo cisza leżę w łóżku i staram się odespać ten weekend ale jak zacznie się znowu to na bank pojadę bo nie wytrzymam powtórki . Póki co myśle ze jeszcze ogarnę kalendarz ale od połowy grudnia będę już potrzebowała zastępstwa na stałe wiec @ Pixie_Dixie jeśli oczywiście miałabyś ochotę to przekazałabym Ci „różdżkę „?

Śpij i regeneruj siły :)

reklama
Dokładnie byłam pewna ze urodzę . Jak wymiotowałam to dosłownie leciało ze mnie wszędzie . Okropne uczucie nie życzę nikomu . A jak u Ciebie ? Dalej cisza ?

A wróciłam ze szybkiego spaceru , na łeb mi padało, i nic się nie dzieje , ryczeć mi się chce - masakra [emoji57]oj humor kiepski [emoji12]

Do góry