reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja mam, ale nie wiem czy takie sa w Pl dostepne. To zwykle plastikowe "pudelko", wlewa sie tam 150ml wody i wstawia do mikrofalowki na 7min.
Prosty, szybki i tani :) - dla mnie rewelacja

1508247632-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fajne to jest. Tylko ja mikrofale nie uzywam i nie planuje jej w nowej kuchni.
Maz bedzie mial w garazu, zeby raz na miesiac popcorn zrobic, ale wlasciwie nie uzywamy jej do niczego innego... a latac z butelkami do garazu to slabo. Chyba ze postawie ja w skladziki pod schodami... kurczaczki, ale zagwostke mam teraz.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a od którego tygodnia ciąży zaczelyscie kupować coś dla swoich maluszków?
Przyznam się że jestem przesądna i trochę się boję. Mam 16 tydzień i juz najchętniej coś bym kupiła. Nie mogę się doczekać

Dziewczyny a od którego tygodnia ciąży zaczelyscie kupować coś dla swoich maluszków?
Przyznam się że jestem przesądna i trochę się boję. Mam 16 tydzień i juz najchętniej coś bym kupiła. Nie mogę się doczekać

Ja kupilam chyba w 18tygodniu, zaraz potem poczulam ruchy. A po polowkowym w 20tyg zaczelam juz na dobre szalec z wyprawka [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja kupilam pierwsza rzecz w ostatnim tygodniu września a następne tydzień temu a poza tym nie mam jeszcze zakupów zrobionych ale to błąd bo teraz mam nakaz mega oszczędzania się i częstego leżenia i wyprawke będzie musiał robić mąż

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry