Hej dziewczyny jestem po wizycie u poloznej, zadnego usg mi nie zrobili (cala anglia) wizyta polegala na omówieniu wynikow badan krwi którą oddalam 8 tyg temu(lepiej późno niz wcale [emoji23]) wyniki krwi z przed 8 tyg byly ok[emoji5] pytanie jakie sa teraz[emoji53].
reklama
katharina203
Fanka BB :)
Nic a nic...
Ilona 88
No to wizyta owocna [emoji6]Hej dziewczyny jestem po wizycie u poloznej, zadnego usg mi nie zrobili (cala anglia) wizyta polegala na omówieniu wynikow badan krwi którą oddalam 8 tyg temu(lepiej późno niz wcale [emoji23]) wyniki krwi z przed 8 tyg byly ok[emoji5] pytanie jakie sa teraz[emoji53].
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ropuszka666
Hej dziewczyny jestem po wizycie u poloznej, zadnego usg mi nie zrobili (cala anglia) wizyta polegala na omówieniu wynikow badan krwi którą oddalam 8 tyg temu(lepiej późno niz wcale [emoji23]) wyniki krwi z przed 8 tyg byly ok[emoji5] pytanie jakie sa teraz[emoji53].
Masakra . Ja Cie podziwiam bo nie dałabym tak rady . Jak słyszę jakie oni od początku maja podejście do ciąży to naprawdę my nie mamy co narzekać na ta nasza służbę zdrowia . I co teraz myślisz robić ? Czekasz do następnej wizyty czy gdzieś pójdziesz na Usg ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ropuszka666
Jestem po wizycie , szyjka się skróciła , ale nic się nie dzieje , chociaż lekarka się śmiała że mogę urodzić za tydzień/półtorej [emoji16]ale wątpię [emoji13]nie wiem ile mały waży, bo kazała mi się zapisać na Dopplera sprawdzić te wody, przepływy i w ogóle czy wszystko ok. Wód trochę miej , ale dalej powyżej normy . No i morfologie mam słabą i mówił w coś , że może trzeba będzie daj skierowanie do szpitala, tak jak w pierwszej ciąży. Ale nie wiem czy się jeszcze z nią zobaczę, bo dziś miała mieć rezonans magnetyczny i dopiero będzie w pracy ok.06.11 jak jej zdrowie pozwoli.
Już rodzić ?? Czyli dobrze i nie dobrze . A do kogo na zastępstwo jak jej nie będzie ?
Oni tylko tu robią USG w 12tc i 20tc. Brak słów, do polskiej kliniki raczej tez jestem negatywnie nastawiona bo tam nie ma dobrych lekarzy. Jak czytam jakie wy macie badania to az mi żal ze ja kompletnie nic nie wiem [emoji20] dzis chcieli mocz do badania juz sie ucieszylam bo cos badaja, dalam sloiczek a ona wlozyla papierek do srodka i powiedziala ze zabarwilo sie na dobry kolor i ze nie ma infekcji,dodam ze mocz oddalam po 15tej gdzie pol godziny wcześniej bylam w toalecie to jaka jest wiarygodnosc w rezultat na papierku. Boje sie o te badanie polowkowe ze znowu nie zbadaj bo dziecko nie ulozy sie tak jak oni by chcieli. Poloznej powiedzieliśmy o poprzednich badaniach prenatalnych ze nie zostaly wykonane i po paru minutach odeslali nas do domu to powiedziala ze mamy na to skarge złożyć ze oni powinni starac sie zbadac. Ja moge skarge zlozyc ale co mi to da "nic". Pozostaje mi chyba akceptowac ich podejscie do ciazy i tyle. Jutro mam wizyte u hematologa ciekawe czy przepisze mi heparyne[emoji53] jutro dam znac.Masakra . Ja Cie podziwiam bo nie dałabym tak rady . Jak słyszę jakie oni od początku maja podejście do ciąży to naprawdę my nie mamy co narzekać na ta nasza służbę zdrowia . I co teraz myślisz robić ? Czekasz do następnej wizyty czy gdzieś pójdziesz na Usg ?
Ilona 88
Lekarka tak zażartowała, w pierwszej ciąży mówiła bym do 38tc dotrwala , bo miałam nisko brzuch , a urodziłam o terminie z oxy [emoji6]no teraz idę na tego Dopplera w czwartek , a w przyszłym tyg. Mam na fundusz zdrowia .do mojej lekarki się umowie też ( ale tu nie mam pewności czy będzie, przez jej zdrowotne sprawy) ale zapisze się jeszcze na fundusz na następną wizytę tak awaryjnie [emoji6]Już rodzić ?? Czyli dobrze i nie dobrze . A do kogo na zastępstwo jak jej nie będzie ?
kredka82
Ja bym chciala nie uzywac ale zycie zweryfikujeSmoczuchy ja jeszcze nie mam. Czy jest ktos kto nie uzywal?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama