Vinszka
Fanka BB :)
Ile razy dziennie brałaś!?
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Jedną tabletkę pół godziny przed śniadaniem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile razy dziennie brałaś!?
Ja biore 2*1 po jedzeniu i w ciągu 4 tygodni wzrosła mi o 0,4 więc ważne chyba że nie spadaJedną tabletkę pół godziny przed śniadaniem.
Mam ten sam zestaw butelek
Kurde a ja sie naczytalam ze z browns sa najlepsze. Porownywala je ktoras z Was?
Kurde a ja sie naczytalam ze z browns sa najlepsze. Porownywala je ktoras z Was?
A powiedzcie mi jeszcze jak sie przechowuje odciagniete mleko? Czy do tego sa jakies pojemniczki? Chyba kiedys widzialam takie jakby woreczki z korkiem ale nie pamietam.. no i podobno mleko mozna mrozic? Prawda to?
Niewiele ponad 3cm ostatnio. Poprzednio 2,7cm.A weź mi powiedz jaką miałaś szyjkę ostatnio bo mi skróciła się o 9 mm przez 3 tygodnie
Czyli dobry wybor. Chcialam od razu komplet, zeby wszystko do siebie pasowalo.
Na zdjeciu sa 3 rzeczy z aventu: laktator, butelki i te kubeczki do przechowywania wlasnie. Uznalam ze wielorazowy kubeczek wyjdzie taniej niz pojedyncze woreczki.Ja mialam jedna butelke brownsa, jadla z niej ale mniej chetnie, bo wiecej sie napracowac musiala. I browns i te aventu sa antykolkowe.
A mleko mozna mrozic w soecjalnych woreczkach np awentu wlasnie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom