reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moja tez tylko te butelki akceptuje [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde a ja sie naczytalam ze z browns sa najlepsze. Porownywala je ktoras z Was?

A powiedzcie mi jeszcze jak sie przechowuje odciagniete mleko? Czy do tego sa jakies pojemniczki? Chyba kiedys widzialam takie jakby woreczki z korkiem ale nie pamietam.. no i podobno mleko mozna mrozic? Prawda to?

Kurde a ja sie naczytalam ze z browns sa najlepsze. Porownywala je ktoras z Was?

A powiedzcie mi jeszcze jak sie przechowuje odciagniete mleko? Czy do tego sa jakies pojemniczki? Chyba kiedys widzialam takie jakby woreczki z korkiem ale nie pamietam.. no i podobno mleko mozna mrozic? Prawda to?

Ja mialam jedna butelke brownsa, jadla z niej ale mniej chetnie, bo wiecej sie napracowac musiala. I browns i te aventu sa antykolkowe.
A mleko mozna mrozic w soecjalnych woreczkach np awentu wlasnie.

Ja mialam jedna butelke brownsa, jadla z niej ale mniej chetnie, bo wiecej sie napracowac musiala. I browns i te aventu sa antykolkowe.
A mleko mozna mrozic w soecjalnych woreczkach np awentu wlasnie.

Na zdjeciu sa 3 rzeczy z aventu: laktator, butelki i te kubeczki do przechowywania wlasnie. Uznalam ze wielorazowy kubeczek wyjdzie taniej niz pojedyncze woreczki.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madzia to racja z tymi pojemniczkami. Zobacze jak co cenowo wyglada ale mam czadu a czasu jeszcze[emoji6]

A co do butelek to bylam na tych targach (nic specjalnego) i dostalam tam butelke MAM antykolkowa i co niby sie ja sterylizuje bez sterylizatora bo sie rozkreca czesci i uklada i innej kolejnosci i ona ma taka gume od dolu z dziurkami i ze wlasnie antykolkowa i cos tam jeszcze. Nigdy o nich nie slyszalam ale brzmialo ciekawie choc cenowo troche drogo z tego co kojarze

Ostatnia edycja:
Do góry