reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Akcja porodowa się zaczęła. Podłączyli mi jakąś pompę na 2 doby żeby to zatrzymać. Powiedzieli, że gdybym była w 34 tyg już bym była na stole do cc

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nic sie nie stresuj. Jestes pod dobra opieka a i maluszki sa zdrowe. Dostana sterydki i plucka beda gotowe na przyjscie. Najwazniejsze ze jestes w szpitalu i masz lekarzy wokol a jestem pewna ze oni zrobia wszystko zeby bylo dobrze. Bede myslami z Wami[emoji11][emoji11][emoji11] i jak tylko bedziesz mogla to dawaj znac.

reklama
Ja się Kochana tak męczyłam długo z kaszlem . Brzuch mnie bolał strasznie jak kaszlałam i tez było najgorzej w nocy . Próbowałam sama się leczyć ale niestety nic nie dawało . Jak poszłam do gin dostałam opr ze tak późno przyszłam i odrazu antybiotyk . Kilka dni i odrazu przeszło .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale miałaś zmiany osluchowe? Ja nie mam więc w zasadzie na co ten antybiotyk...ja byłam i u rodzinnej i u ginekologa. Gin nawet z początku chcial mi dac antybiotyk ale ja niedawno jeden na bakterie w posiewie skończyłam brac (czwarty w ciazy) więc sam mówił ze trochę dużo tych antybiotyków

---27tc---

Akcja porodowa się zaczęła. Podłączyli mi jakąś pompę na 2 doby żeby to zatrzymać. Powiedzieli, że gdybym była w 34 tyg już bym była na stole do cc

Kochana trzymaj sie! Bedzie dobrze[emoji110] trzymam kciuki za Wasza trojke [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana dobrze będzie!!!! Jesteśmy myślami z wami!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Ale miałaś zmiany osluchowe? Ja nie mam więc w zasadzie na co ten antybiotyk...ja byłam i u rodzinnej i u ginekologa. Gin nawet z początku chcial mi dac antybiotyk ale ja niedawno jeden na bakterie w posiewie skończyłam brac (czwarty w ciazy) więc sam mówił ze trochę dużo tych antybiotyków

---27tc---

Nie właśnie i tez nie byłam za tym antybiotykiem ale już byłam tak umęczona tym kaszlem ze wzięłam

reklama

Kochana trzymamy mocno kciuki!!! Rzadko tu zaglądam, ale coś mnie dziś przygnało. Mamy bliźniaków mają super moc, pamiętaj. Dacie radę [emoji173]️[emoji173]️ Myślami jesteśmy z Wami, ja i moje twinsy [emoji8][emoji8]

Do góry