A jak twoje dolegliwości, mijaja troche bo u mnie mdlosci przeszly i chyba odzyskuje energię [emoji3] juz w pracy nie zasypiam na stojaco.A ja mam dziś równo 12 tygodni i w ogóle za bardzo tego brzucha nie widzę A maluch na USG cały czas rośnie według norm
reklama
Z jednej strony to fajnie z takim brzuszkiem od poczatku chodzic [emoji3]Miłe. Dobrze że tacy ludzie jeszcze są Mnie bez brzucha nikt nie przepuszcza
Ale przyjemnie bedzie ci się siedziec z dzieciatkiem[emoji7]Madzia moj jest dokladnie taki:
Tylko ze ma rozpruty na kilka cm bok materialu na oparciu, proste do zszycia i wszystko mozna prac razem z gabka (a jeszcze sie zastanawiam czy nie dac tesciowej zeby mi nowe wszystkie pokrowce uszyla z zamkami zeby sciagac i prac bez gabki a tesciowa ma szwalnie wiec zrobi wszystko. Cala czesc drewniana bez ryski idealna. Normalnie kosztuja 180euro ja dalam 40e wiec jestem bardzo zadowolona[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Widok piekny a przy takim krajobrazie wieszanie prania sama przyjemność [emoji4]Ja dopiero dziś pytałam [emoji4]jutro następną tura [emoji23]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
To widze ze nie tylko moj brzuszek taki wielki w I trymestrze [emoji4]Dziś to się nie popisałam ... siedzi dziewczyna ze mną u lekarza i oczywiście jak to Ja musiałam zagaić . Brzuch wielkością jak mój wiec zapytałam chłopiec czy dziewczynka a Pani ze nie wie ale ma nadzieje ze dziś się dowie . Ja do nie niej napewno bo po 20 tc to już takie bardziej pewne i widoczne a Pani ale Ja jestem dopiero w 11 tc [emoji33]chyba mi się bardziej głupio zrobiło niż jej
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Ze jak sprzedajesz to pokaz jaki on jest i napisz za ile go puscisz a ja raczej kupie :dDziewczyny dostałam dziś Szumisia i to jest masakra jak ten dźwięk może usypiać dziecko ??!! Mnie to strasznie drażni . M chciał dobrze ale myśle ze go sprzedam bo jak dla mnie to chyba marketing bardziej . Co wy o tym sądzicie ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Fanka BB :)
Powiem Ci, że nawet nie miałam w ręku Szumisia [emoji23][emoji23]i nie wiem jaki dźwięk wydaje [emoji23][emoji23] no ale podobno na dzieci działa wiec musi mieć cis w sobie, że dzieci śpią i się uspakajajaDziewczyny dostałam dziś Szumisia i to jest masakra jak ten dźwięk może usypiać dziecko ??!! Mnie to strasznie drażni . M chciał dobrze ale myśle ze go sprzedam bo jak dla mnie to chyba marketing bardziej . Co wy o tym sądzicie ?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Bo w srodku tez ci wszystko szumi, przelewa sie. Dzidzia slyszy szum.krwi caly czas jak jest w brzuszku. Ja bym go tylko nie naduzywala.Powiem Ci, że nawet nie miałam w ręku Szumisia [emoji23][emoji23]i nie wiem jaki dźwięk wydaje [emoji23][emoji23] no ale podobno na dzieci działa wiec musi mieć cis w sobie, że dzieci śpią i się uspakajaja
ewelin86
Fanka BB :)
Masz racje. Chociaż tak jak nieagatka pisze, ze córka od jakiegoś czasu dopiero go używa. Wiec to tez zależy od dziecka. No i oczywiście też bym go nie naduzywalaBo w srodku tez ci wszystko szumi, przelewa sie. Dzidzia slyszy szum.krwi caly czas jak jest w brzuszku. Ja bym go tylko nie naduzywala.
reklama
M@gda
Moderatorka
Pewnie ze.od dziecka, ale to jak ze.wszystkim: Smoczkiem, butla, pampersami czy mascia do pupy.Masz racje. Chociaż tak jak nieagatka pisze, ze córka od jakiegoś czasu dopiero go używa. Wiec to tez zależy od dziecka. No i oczywiście też bym go nie naduzywala