reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Madzia moj jest dokladnie taki:
1506439745-aaaaaa.jpeg

Tylko ze ma rozpruty na kilka cm bok materialu na oparciu, proste do zszycia i wszystko mozna prac razem z gabka (a jeszcze sie zastanawiam czy nie dac tesciowej zeby mi nowe wszystkie pokrowce uszyla z zamkami zeby sciagac i prac bez gabki a tesciowa ma szwalnie wiec zrobi wszystko. Cala czesc drewniana bez ryski idealna. Normalnie kosztuja 180euro ja dalam 40e wiec jestem bardzo zadowolona[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Ale przyjemnie bedzie ci się siedziec z dzieciatkiem[emoji7]

Dziś to się nie popisałam ... siedzi dziewczyna ze mną u lekarza i oczywiście jak to Ja musiałam zagaić . Brzuch wielkością jak mój wiec zapytałam chłopiec czy dziewczynka a Pani ze nie wie ale ma nadzieje ze dziś się dowie . Ja do nie niej napewno bo po 20 tc to już takie bardziej pewne i widoczne a Pani ale Ja jestem dopiero w 11 tc [emoji33]chyba mi się bardziej głupio zrobiło niż jej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To widze ze nie tylko moj brzuszek taki wielki w I trymestrze [emoji4]

Dziewczyny dostałam dziś Szumisia i to jest masakra jak ten dźwięk może usypiać dziecko ??!! Mnie to strasznie drażni . M chciał dobrze ale myśle ze go sprzedam bo jak dla mnie to chyba marketing bardziej . Co wy o tym sądzicie ?

Ze jak sprzedajesz to pokaz jaki on jest i napisz za ile go puscisz a ja raczej kupie :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dostałam dziś Szumisia i to jest masakra jak ten dźwięk może usypiać dziecko ??!! Mnie to strasznie drażni . M chciał dobrze ale myśle ze go sprzedam bo jak dla mnie to chyba marketing bardziej . Co wy o tym sądzicie ?

Powiem Ci, że nawet nie miałam w ręku Szumisia [emoji23][emoji23]i nie wiem jaki dźwięk wydaje [emoji23][emoji23] no ale podobno na dzieci działa wiec musi mieć cis w sobie, że dzieci śpią i się uspakajaja

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Ci, że nawet nie miałam w ręku Szumisia [emoji23][emoji23]i nie wiem jaki dźwięk wydaje [emoji23][emoji23] no ale podobno na dzieci działa wiec musi mieć cis w sobie, że dzieci śpią i się uspakajaja

Bo w srodku tez ci wszystko szumi, przelewa sie. Dzidzia slyszy szum.krwi caly czas jak jest w brzuszku. Ja bym go tylko nie naduzywala.

Bo w srodku tez ci wszystko szumi, przelewa sie. Dzidzia slyszy szum.krwi caly czas jak jest w brzuszku. Ja bym go tylko nie naduzywala.

Masz racje. Chociaż tak jak nieagatka pisze, ze córka od jakiegoś czasu dopiero go używa. Wiec to tez zależy od dziecka. No i oczywiście też bym go nie naduzywala

reklama
Masz racje. Chociaż tak jak nieagatka pisze, ze córka od jakiegoś czasu dopiero go używa. Wiec to tez zależy od dziecka. No i oczywiście też bym go nie naduzywala

Pewnie ze.od dziecka, ale to jak ze.wszystkim: Smoczkiem, butla, pampersami czy mascia do pupy.

Do góry