reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Madzia moj jest dokladnie taki:
1506439745-aaaaaa.jpeg

Tylko ze ma rozpruty na kilka cm bok materialu na oparciu, proste do zszycia i wszystko mozna prac razem z gabka (a jeszcze sie zastanawiam czy nie dac tesciowej zeby mi nowe wszystkie pokrowce uszyla z zamkami zeby sciagac i prac bez gabki a tesciowa ma szwalnie wiec zrobi wszystko. Cala czesc drewniana bez ryski idealna. Normalnie kosztuja 180euro ja dalam 40e wiec jestem bardzo zadowolona[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Ale przyjemnie bedzie ci się siedziec z dzieciatkiem[emoji7]

Dziś to się nie popisałam ... siedzi dziewczyna ze mną u lekarza i oczywiście jak to Ja musiałam zagaić . Brzuch wielkością jak mój wiec zapytałam chłopiec czy dziewczynka a Pani ze nie wie ale ma nadzieje ze dziś się dowie . Ja do nie niej napewno bo po 20 tc to już takie bardziej pewne i widoczne a Pani ale Ja jestem dopiero w 11 tc [emoji33]chyba mi się bardziej głupio zrobiło niż jej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To widze ze nie tylko moj brzuszek taki wielki w I trymestrze [emoji4]

Dziewczyny dostałam dziś Szumisia i to jest masakra jak ten dźwięk może usypiać dziecko ??!! Mnie to strasznie drażni . M chciał dobrze ale myśle ze go sprzedam bo jak dla mnie to chyba marketing bardziej . Co wy o tym sądzicie ?

Ze jak sprzedajesz to pokaz jaki on jest i napisz za ile go puscisz a ja raczej kupie :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dostałam dziś Szumisia i to jest masakra jak ten dźwięk może usypiać dziecko ??!! Mnie to strasznie drażni . M chciał dobrze ale myśle ze go sprzedam bo jak dla mnie to chyba marketing bardziej . Co wy o tym sądzicie ?

Powiem Ci, że nawet nie miałam w ręku Szumisia [emoji23][emoji23]i nie wiem jaki dźwięk wydaje [emoji23][emoji23] no ale podobno na dzieci działa wiec musi mieć cis w sobie, że dzieci śpią i się uspakajaja

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Ci, że nawet nie miałam w ręku Szumisia [emoji23][emoji23]i nie wiem jaki dźwięk wydaje [emoji23][emoji23] no ale podobno na dzieci działa wiec musi mieć cis w sobie, że dzieci śpią i się uspakajaja

Bo w srodku tez ci wszystko szumi, przelewa sie. Dzidzia slyszy szum.krwi caly czas jak jest w brzuszku. Ja bym go tylko nie naduzywala.

Bo w srodku tez ci wszystko szumi, przelewa sie. Dzidzia slyszy szum.krwi caly czas jak jest w brzuszku. Ja bym go tylko nie naduzywala.

Masz racje. Chociaż tak jak nieagatka pisze, ze córka od jakiegoś czasu dopiero go używa. Wiec to tez zależy od dziecka. No i oczywiście też bym go nie naduzywala

reklama
Masz racje. Chociaż tak jak nieagatka pisze, ze córka od jakiegoś czasu dopiero go używa. Wiec to tez zależy od dziecka. No i oczywiście też bym go nie naduzywala

Pewnie ze.od dziecka, ale to jak ze.wszystkim: Smoczkiem, butla, pampersami czy mascia do pupy.

Do góry