M@gda
Moderatorka
Uwielbiam fotele bujane, tez rozwazam zakup. Pochwal sie swoim, zebym wiedziala, ktory jest taki wygodny.Dziewczyny pierwszy zakup meblowy za mna[emoji4] trafila sie okazja na odkupienie fotela bujanego z bujanym podnozkiem wiec nabylam. Jest rewelacyjne!
Poza tym infrkcji ciag dalszy... rece mi opadaja... a juz myslalam ze zaleczylam bo 3 dni ok byly i wczoraj znowu wiec clotrimazolum poszlo w ruch..
Stwierdzilam ze skoro skonczylam 12 tyg to utrogestan bede pic od teraz bo mam wrazenie ze te infekcje przez to wkladanie... chociaz bardzo dbam o hygiene (nawet rece myje plynem do hig intymnej przed aplikacja) to i tak juz trzeci raz powrot. Co prawda teraz nic nie czuje ale mialam troche kremowego sluzu wiec cos tam w srodku siedzi...
Teraz pytanie:
W piatek bede u mojego giba. On moze mi przywiezc macminor500 albo cokolwiek wiec nie wiem czy czekac do piatku czy od dzis brac przez 10 dni hexatiab ktore mam?
Chwilowo nie swedzi ale przez ten sluz na wkladce przypuszczam ze w srodku moze cos byc.. co myslicie?
I przepraszam ze znowu to zaprzatam glowe moja infrkcja ale czuje sie takabezradna...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom