reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czyli Marcelina bedzie szczypiorkiem po mamie [emoji13] Ile wazy?
I jak poszukiwania wozka?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś była tylko położna i wazyla mnie hi hi
Z Marcelina mam widzenie w piątek to dam znać :D
Wózka jeszcze nie szukam .
Wróciłam z wakacji i jestem na etapie prania i prasowania .....
Tyle sie tego uzbierało :o:o:o
No i mąż po pracy kończy malować ścianę w jej pokoju .
Marcelina ma byc gruba :laugh2: lubię pyzate grubiotkie osrane pupy:laugh2:
Na pewno będzie silna ha ha ha jak leżę jak zacznie kopać to nie tylko brzuch mi skacze Ale i dupa mi się podnosi o_Oo_Oo_O

reklama
Dziewczyny takie pytanie ..do tej pory brałam folik 15 MG, na zeszło tygodniowej wizycie lekarz mówił że już nie muszę brać i wystarczy to co jest w Prenatal Duo i tak się zastanawiam bo mam jeszcze zapas 1 opk brać czy nie brac? Wy bralyscie? Bierzecie? Do końca?
Ja jjem tylko fembion od początku ciąży .
A przed jadłam 800 mg solgara miałam poziom 20 lub 24 nie pamiętam

IMG-20170917-WA0003.jpg

Załączniki

• IMG-20170917-WA0003.jpg
    IMG-20170917-WA0003.jpg
    114,3 KB · Wyświetleń: 462
Na pewno będzie silna ha ha ha jak leżę jak zacznie kopać to nie tylko brzuch mi skacze Ale i dupa mi się podnosi o_Oo_Oo_O

Hahaha a co to jest podnieść taki chudziutki tyłeczek-jeden porządny kopniak Marceliny:)

Ja jjem tylko fembion od początku ciąży .
A przed jadłam 800 mg solgara miałam poziom 20 lub 24 nie pamiętam

Ja mam mutacje która powoduje słabą przyswajalnosc kwasu foliowego dlatego brałam dawkę 15 MG ale skoro Wy też odstawialyscie to ja również posłucham lekarza i odstawie gdyż do tej pory brałam ale tak mi kazali :omam nadzieję że nie zaszkodziło :)ps. Ale masz papucie hehehe :biggrin2:aaa i też czasami jak Mały mnie kopnie to czuję w tyłku ale nikomu o tym nie mówiłam bo się wstydziłam ale widzę że nie tylko ja tak mam hehehe

Ja mam mutacje która powoduje słabą przyswajalnosc kwasu foliowego dlatego brałam dawkę 15 MG ale skoro Wy też odstawialyscie to ja również posłucham lekarza i odstawie gdyż do tej pory brałam ale tak mi kazali :omam nadzieję że nie zaszkodziło :)ps. Ale masz papucie hehehe :biggrin2:

Z tego co Piszesz brałas folik(kw. Foliowy) a w femibionie jest folian, nie wiem jak w tym Twoim leku ale kwas foliowy u wielu kobiet się nie wchłania w przeciwieństwie do folianu.

Spoko, spoko. Lepiej niech sie urodzi ok 3kg jak Lilka, a potem nadgoni (24tyg - 7700 [emoji38][emoji38])
To czekam na info jak jej idzie [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Mamuśki, ale mnie tu długo nie było. Przepraszam. Jakoś odcięłam się od życia wirtualnego, a dodatkowo kilka dni temu mąż wrócił do Pl po prawie 7 miesiącach i staramy się ze wszystkim nadgonić.
U mnie wszystko ok. Hemoglobina w końcu skoczyła z 10,4 na 11,4. Maluchy już po półtora kilograma ważą i szaleją na całego. Jutro będzie równo 29 tyg. Nie wiem gdzie ten czas tak goni... Już wiem, że będzie mi brakowało brzuszka...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry