reklama
Ilona 88
Fanka BB :)
Tak brzuch mam już spory [emoji5]cycki dla równowagi mogły by też urosnąć, ale gdzie tam nawet w ciąży nie mogę się nacieszyć cyckamija już też mam z 11 kg na plusie [emoji28]Ale czas leci masz już spory brzuszek jestem 2 tyg za Tobą bo ja mam 30+0. Wyglądasz pięknie ja przytyłam 12 kg już ale od zeszłego tygodnia lekkosteawna dietka i mam nadzieję że niedobije do niewiadomo ilu kg.Nie jem i nie jadłam nigdy dużo ale chyba predyspozycje robią swoje
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Vinszka
@Joko86 @Oska305 @Ewunia dajcie znać co u was po wizycie
@Ilona 88 ślicznie wyglądasz, a jaki brzuszek! w kwestii z cyckami to możemy sobie rękę podać ;p tyle, że ja mam 4 kg do przodu. Szczerze mówiąc miałam nadzieję na wzrost, a one się tylko lekko wypełniły. No... przynajmniej staniki wciąż dobre xD
@Ilona 88 ślicznie wyglądasz, a jaki brzuszek! w kwestii z cyckami to możemy sobie rękę podać ;p tyle, że ja mam 4 kg do przodu. Szczerze mówiąc miałam nadzieję na wzrost, a one się tylko lekko wypełniły. No... przynajmniej staniki wciąż dobre xD
Ewunka
Ja już po .
23+5 I 4 kg na plusie
Ciśnienie 100/ 50
Serduszko pyka pięknie pyk pyk
Skierowanie na szczepionke w 32 tc
Wszystko ok
23+5 I 4 kg na plusie
Ciśnienie 100/ 50
Wszystko ok
Ewunka
zjem[emoji1] za chwilę będziesz miała swojego lukrowego smakołyka do schrupania [emoji507]
Ilona 88
Super [emoji4]Ja już po .
23+5 I 4 kg na plusie
Ciśnienie 100/ 50
Wszystko ok
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
nieagatka
Ja już po .
23+5 I 4 kg na plusie
Ciśnienie 100/ 50
Wszystko ok
Czyli Marcelina bedzie szczypiorkiem po mamie [emoji13] Ile wazy?
I jak poszukiwania wozka?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
To malutko przybralas! Moze tez zaczne tyle paczkow hesc to waga spadnie[emoji23][emoji23]Ja już po .
23+5 I 4 kg na plusie
Ciśnienie 100/ 50
Wszystko ok
Dziewczyny takie pytanie ..do tej pory brałam folik 15 MG, na zeszło tygodniowej wizycie lekarz mówił że już nie muszę brać i wystarczy to co jest w Prenatal Duo i tak się zastanawiam bo mam jeszcze zapas 1 opk brać czy nie brac? Wy bralyscie? Bierzecie? Do końca?
reklama
Dziewczyny takie pytanie ..do tej pory brałam folik 15 MG, na zeszło tygodniowej wizycie lekarz mówił że już nie muszę brać i wystarczy to co jest w Prenatal Duo i tak się zastanawiam bo mam jeszcze zapas 1 opk brać czy nie brac? Wy bralyscie? Bierzecie? Do końca?
Ja brałam folian przed ciąża, po przejściu na femibion lekarz kazał odstawić mi folian i tak też zrobiłam. Nadmiar kwasu foliowego nie jest korzystny. Konsultowalam z 2lekarzami i obaj powiedzieli to samo