reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wiadomo, że najważniejsze aby było zdrowe, ale ja od początku mam wrażenie, że mam pod sercem syna, co właściwie wyszło na USG (ale nie na 100%), a mąż chyba bardziej za córą.
Jak to mówił po wizycie... spokojnie, jeszcze nic pewnego :D
Czyli wierzy w swoje.
A ja mialam przeczucie na dziewczynkę i póki co ma być mala księżniczka[emoji6]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie! Z maluchem wszystko wporzadku :) bardzo się uspokoilam. Termin porodu 7 kwietnia. Powiedzcie mi proszę badania genetyczne to jest to samo co to badanie przeziernosci karkowej? Czy robicie/ robiłyscie to badanie ? Lekarz nic nie sugerował żeby robić czy nie ale sama zapytałam i cena mnie trochę zabiła i zastanawiam się czy wy też je wykonywalyscie :happy2:

Dziewczyny ja już po wizycie! Z maluchem wszystko wporzadku :) bardzo się uspokoilam. Termin porodu 7 kwietnia. Powiedzcie mi proszę badania genetyczne to jest to samo co to badanie przeziernosci karkowej? Czy robicie/ robiłyscie to badanie ? Lekarz nic nie sugerował żeby robić czy nie ale sama zapytałam i cena mnie trochę zabiła i zastanawiam się czy wy też je wykonywalyscie :happy2:
Nt czyli przeziernosc karkowa to badanie jedno z wielu na usg prenatalnych

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

A jaka cene Ci powiedzial? Bo ja z tego co wiem to za usg i pappa 500euro mam placic

Ja ze względu na wiek nie musiałam płacić za te badania, ale w 12tyg już się nie załapałam na NFZ w mojej miejscowości. Byłam w 20tyg. na kolejnych badaniach prenatalnych. Przeziernosc sprawdził mój ginekolog, tj i inne narządy. Nie miałam testu z krwi, ale ja nie jestem też do nich bardzo przekonana. U nas w rodzinie takie testy tylko napędziły strachu mojemu kuzynowi. Dziecko jest zdrowe, a było bardzo duże prawdopodobieństwo zespołu downa.

reklama
Do góry