reklama
M@gda
Moderatorka
Oh, oh, chłopiec!! Gratuluję!!My juz po prenatalnych. Wszystko okeyNa wynik pappy muszę poczekać tydzień. Chyba będzie chłopak Mąż widział patyczek i kulki.... Pani doktor też
adunnnia90
Fanka BB :)
Super ze wszystko dobrze [emoji4] no i gratuluję synusia [emoji1]My juz po prenatalnych. Wszystko okeyNa wynik pappy muszę poczekać tydzień. Chyba będzie chłopak Mąż widział patyczek i kulki.... Pani doktor też
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
natalix0
Nam bylo bez różnicy, byle zdrowe... Chociaż wiadomo... Mężczyzna cieszy się z chłopcaGratulacje[emoji4] super ze wszystko dobrze! No a m pewno skacze ze szczescia[emoji16]
kredka82
Dokladnie jak mowisz[emoji6]Nam bylo bez różnicy, byle zdrowe... Chociaż wiadomo... Mężczyzna cieszy się z chłopca
M@gda
Moderatorka
Mój o dziwo wolał córkę ale tak na prawdę było mu wszystko jednoNam bylo bez różnicy, byle zdrowe... Chociaż wiadomo... Mężczyzna cieszy się z chłopca
nieagatka
Mój o dziwo wolał córkę ale tak na prawdę było mu wszystko jedno
Moj chcial syna, a teraz ta mala rozowa kuleczka ma go owinientego wokol swojego najmniejszego palca [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Moj tez chcial corke...i ma...i drugie dziecko tez marzy o corce...ale wazne zeby zdrowe...Mój o dziwo wolał córkę ale tak na prawdę było mu wszystko jedno
A mój mąż bardziej czekał na dziewuche. Ja z resztą reż myślałam, że jak doczekamy się dzieci to pierwsze będzie dziewczynką. Jednak cieszę się mega i nie wybrzydzam, tj piszesz oby zdrowe było!Nam bylo bez różnicy, byle zdrowe... Chociaż wiadomo... Mężczyzna cieszy się z chłopca
reklama
Vinszka
Nam bylo bez różnicy, byle zdrowe... Chociaż wiadomo... Mężczyzna cieszy się z chłopca
Wiadomo, że najważniejsze aby było zdrowe, ale ja od początku mam wrażenie, że mam pod sercem syna, co właściwie wyszło na USG (ale nie na 100%), a mąż chyba bardziej za córą.
Jak to mówił po wizycie... spokojnie, jeszcze nic pewnego
Czyli wierzy w swoje.