No widzisz, a ja poszlam pierw umówić sie do gp, ale mi powiedzieli ze jak ciąża to mi dadzą nr do poloznej, bo gp i tak nic nie pomoze. Polozna przeprowadzila szczegółowy wywiad i poszla zadzwonic do szpitala by przysłali list z wizyta. Tylko zastanawia mnie jedno, pytalam ja o certyfikat maternity to powiedziala ze jeszcze teraz mi nie da, to mam rozumiec ze tylko wydaja po 12tc jak ciaza mlodsza to nie daja jeszcze nic?No a mi nikt nic o zadnej poloznej nie mowil tylko gp i od razu szpital i to bedzie koniec 13 tygodnia ale i tak w polskiej przychodni mam prenatalne prywatnie umowione
reklama
M@gda
Moderatorka
Ale ty jestes podwojnie zapakowana tobie wiecej progesteronu potrzebaJa przez to że mam twardy brzuch od początku i zmagałam się z krwiakami brałam dość spore dawki progesteronu, prolutex 1xdziennie, duphaston 3x2 i luteina 3x2. Teraz i już do końca ciąży będę brała luteinę 2globulki na noc i duphaston 3x1...
Przy odstawianiu prolutex i luteiny dopochwowej nie było żadnych plamień a przy odstawianiu duphaston zawsze na następny dzień miałam pomarańczowo na wkładce (przez 1dzien).
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
Fanka BB :)
Ja nie wiem teraz juz sama. Ja cos u gp podpisalam ale nic mi nie dali. No i gp powiedziala ze krew i mocz mi w szpitalu zrobia ale ze jak zadzwonilam do szpitala to mnie dopiero na 5 pazdziernika umowili wiec dzwonilam do gp i w pon ide krew i mocz robic u mnie w miescie bo uznalam.ze to za dlugo.No widzisz, a ja poszlam pierw umówić sie do gp, ale mi powiedzieli ze jak ciąża to mi dadzą nr do poloznej, bo gp i tak nic nie pomoze. Polozna przeprowadzila szczegółowy wywiad i poszla zadzwonic do szpitala by przysłali list z wizyta. Tylko zastanawia mnie jedno, pytalam ja o certyfikat maternity to powiedziala ze jeszcze teraz mi nie da, to mam rozumiec ze tylko wydaja po 12tc jak ciaza mlodsza to nie daja jeszcze nic?
Ale na szczęście dobre półtorej miesiąca spokój [emoji6] tez tfu tfuPewnie tak .
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Mi też tak się wydaje O ranki, teraz ja następna w kolejce! Termin wg mojej aplikacji 10/09, wg doktora 12/09!Czy Eryk jyz sie urodzil ? Hop hop
Ale super!!! To prawie JUZ!!!!!Mi też tak się wydaje O ranki, teraz ja następna w kolejce! Termin wg mojej aplikacji 10/09, wg doktora 12/09!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ewunka
Fanka BB :)
ŚlicznieA moj mąż zasadził drzewko .....Zobacz załącznik 820986
reklama