Ewunka
Fanka BB :)
21 i zjadlam 2 talerze fasolowejNo w końcu [emoji12] który to tydzień? 12 [emoji16]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
21 i zjadlam 2 talerze fasolowejNo w końcu [emoji12] który to tydzień? 12 [emoji16]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Aleś się objadła
Pewnie na kompie ma ustawiony podpis stały spróbuj obrócić telefon zależy jaki masz to może zobaczyszNie wiem co to znaczy u mnie w sygnaturze? I byłam ciekawa ile wcześniej miałaś podane zarodki, chciałam porównać Twój termin porodu do mojego.
Taak, dzięki. Obróciłam telefon i już więcej widzę.Pewnie na kompie ma ustawiony podpis stały spróbuj obrócić telefon zależy jaki masz to może zobaczysz
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
[emoji6]Taak, dzięki. Obróciłam telefon i już więcej widzę.
Ja brałam sorbifer durules w tabletkach. Po kilku miesiącach źle się zaczęłam po nim czuć jelitowo. Teraz biorę Feroplex w formie płynnej. Ponoć dobrze wchłanialny ale jeszcze wyników nie robiłam@kredka82 Wspaniałego podglądania
Mam pytanie, czy któraś suplementuje żelazo? Znacie coś godnego polecenia?
Ja brałam tylko femibion, ale gdy mi wychodziła anemia to dodatkowo brałam właśnie sorbifer durules. Wyniki lekko się poprawiły.Ja brałam sorbifer durules w tabletkach. Po kilku miesiącach źle się zaczęłam po nim czuć jelitowo. Teraz biorę Feroplex w formie płynnej. Ponoć dobrze wchłanialny ale jeszcze wyników nie robiłam
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu